ΞΑΝΘΗ

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 2-1

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 2-1
Γκαλέτι για ΓΡΗΓΟΡΗ INTIME SPORTS

Την 14η νίκη του στο "Καραϊσκάκη" πέτυχε ο ΟΣΦΠ επικρατώντας πολύ δύσκολα 2-1 της "σκληρής" Ξάνθης

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα με 2-0, όμως η Ξάνθη δεν το έβαλε κάτω, μείωσε και λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εξαιρετικοί στο δημιουργικό κομμάτι, όμως τα βρήκαν σκούρα στην αμυντική λειτουργία και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα που τελικά δεν τους κόστισαν.

Οι Πειραιώτες είχαν πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς (με πιο σημαντική το πέναλτι του Γκαλέτι που απέκρουσε ο Γκσπούρνινγκ), όμως τις πέταξαν στα σκουπίδια και στα τελευταία λεπτά δεινοπάθησαν παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα κόντρα στην παθιασμένη Ξάνθη.

Aπό την άλλη πλευρά οι Ακρίτες κοίταξαν τον Ολυμπιακό στα μάτια, πάλεψαν μέχρι τα τελευταία λεπτά για να φύγουν μ' ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους...
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης (58' Πάντος), Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Λέτο (65' Τζόρτζεβιτς), Γκαλέτι, Μπελούτσι (87' Γ. Παπαδόπουλος), Ντιόγκο.

Skoda Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Σταθάκης (61' Ταϊντέρ), Ζουέλα, Ριζογιάννης, Κωστούλας, Ντοριβάλ, Κιντάνα (79' Σουάνης), Γκρζέλακ (71' Φεριέ), Πόι.

Κόκκινες: 69' Ζουέλα

Κίτρινες: Μπελούτσι, Γ. Παπαδόπουλος / Τζιωρτζιόπουλος, Κιντάνα, Ριζογιάννης, Σταθάκης

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Γερμανάκος

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Γιαννουγλίδης
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

"Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η φράση φαίνεται πως αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε που παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό και πετυχημένο 4-4-1-1. Την ερυθρόλευκη εστία υπερασπίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Άντζας, στα αριστερά ο Ντομί, δεξιά ο Τοροσίδης, αμυντικά χαφ ήταν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, στο δεξί άκρο ο Γκαλέτι, αριστερά ο Λέτο προτιμήθηκε από τον Τζόρτζεβιτς, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό ο Φερνάντο Μπελούτσι και μοναδικός προωθημένος ο Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παράσχος που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απουσιών κυρίως στην άμυνα, προτίμησε ένα σύστημα 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γκσπούρνινγκ, σέντερ μπακ ήταν οι Ζουέλα και Σταθάκης, δεξιά ο Φλίσκας, αριστερά ο Τζιωρτζόπουλος, στα χαφ ήταν ο Ριζογιάννης, Ντοριβάλ και Κωστούλας, στο δεξί άκρο ήταν ο Κιντάνα, αριστερά ο Γκρζέλακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πόι.

"Καυτό" ερυθρόλευκο ξεκίνημα

Τι κι αν στο "Γ. Καραϊσκάκης" το κρύο ήταν "τσουχτερό", το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν "καυτό" με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά και την Ξάνθη να χάνει μια σημαντική ευκαιρία.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ στο 4ο λεπτό, όταν ο Γκσπούρνινγκ προσπάθησε να διώξει όμως ο Λέτο εκμεταλλεύτηκε και προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να ανοίξει το σκορ, η μπάλα μετά τελικά κατέληξε στον Μπελούτσι που ανατράπηκε από τον Ζουέλα ελάχιστα έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Γκαλέτι που με όμορφο σουτ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε σε κόρνερ.

Η Ξάνθη απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Σταθάκης αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν ορεξάτοι, έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως έχουν... άγριες διαθέσεις και ήταν φανερό πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Δώρο Σταθάκη...

Κι αν στο 11' ο Τοροσίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πέντε λεπτά αργότερα (16') οι Πειραιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις σε αυτογκόλ του Σταθάκη. Ο Λέτο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά ο αμυντικός της Ξάνθης προσπάθησε να διώξει, όμως με προβολή έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του και το "Καραϊσκάκη" πήρε "φωτιά...

Το γρήγορο προβάδισμα έδωσε φτερά στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε που προσέφεραν στιγμές μαγείας στους οπαδούς που αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το παρών στο Φαληρικό γήπεδο.

Στο 17' ο Ντιόγκο λίγο έλειψε να πετύχει ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ, όταν ύστερα από σέντρα του Γκαλέτι ο Βραζιλιάνος έκανε με την μια το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ.

... Μαγεία Γκαλέτι

Ότι δεν κατάφερε ο Ντιόγκο το πέτυχε στο 19' ο Γκαλέτι όταν με εκπληκτική ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ξάνθης και με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Παρά το γρήγορο 2-0 του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν το έβαλαν κάτω και σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται στο "Καραϊσκάκη" πίεσαν ασφυκτικά για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν...

Πολύ σκληρή για να Skoda-ψει

Συγκεκριμένα η επιμονή των Ακριτών απέφερε καρπούς στο 27' όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Σταθάκης έκανε το ανάποδο ψαλίδι η μπάλα έφτασε στον Ζουέλα που από κοντινή θέση δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να μειώσει σε 2-1.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Στο 32' το σουτ του Ντιόγκο έδιωξε με κεφαλιά ο Ζουέλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του αμαρκάριστου Κιντάνα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκουν ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να κάνει το 3-1 όμως ο Ντιόγκο έχασε ένα από τα γκολ που δεν χάνονται! Στο 39ο λεπτό, Πατσατζόγλου και Ντομί συνεργάστηκαν άψογα με τον Γάλλο να πασάρει στον αφύλαχτο Βραζιλιάνο επιθετικό που έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση, όμως ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε την μπάλα.

Αυτή ήταν η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων που είχαν την υπεροχή, όμως και η Ξάνθη δεν τα πήγε καθόλου άσχημα...

Φουριόζα η Ξάνθη

Στην επανάληψη οι Ακρίτες μπήκαν δυνατά, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά στον Ολυμπιακό. Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν στο 51' ο Ντοριβάλ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια όμως τα χάλασε στο τέλος αφού η παράλληλη πάσα μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τους ερυθρόλευκους αμυντικούς.

Η ευκαιρία του Ντοριβάλ, αφύπνισε τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε που βγήκαν στην επίθεση και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Σε μια απ' αυτές ο Ντιόγκο έβγαλε μόνο του τον Μπελούτσι, όμως ο Αργεντινός μέσα από την περιοχή καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1.

Ο Γκσπούρνινγκ κράτησε "ζωντανή" την Ξάνθη

Στο 65' ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέποντας πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων πέρασε τον έμπειρο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην θέση του Λέτο. Τέσσερα λεπτά αργότερα (69') ο Ντιόγκο βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ όμως ανατράπηκε από τον Ζουέλα (σ.σ οι φιλοξενούμενο διαμαρτύρονται σωστά για οφ-σάιντ) και ο Γερμανάκος καταλόγισε πέναλτι, αποβάλοντας τον αμυντικό της Ξάνθης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαλέτι, που δεν κατάφερε να νικήσει τον εντυπωσιακό Γκσπούρνινγκ που έχει αποκρούσει τρία συνεχόμενα πέναλτι!

Οι Ακρίτες μπορεί να είχαν το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως το άγχος είχε μεταφερθεί στους παίκτες του Ολυμπιακού που πέταξαν στα σκουπίδια όσες ευκαιρίες τους δόθηκαν για να "καθαρίσουν" το ματς.

Οι φιλόξενούμενοι -που ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πάντου- πίεσαν ασφυκτικά τον Ολυμπιακό, κυνήγησαν το γκολ, όμως τελικά έφυγαν από το "Καραϊσκάκη" με την πικρή γεύση της ήττας.

Συνέντευξη Τύπου


Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός): " Είναι σαφές ότι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Όμως και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να κάναμε το 3-1 και να είχαμε ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Όταν προηγείσαι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ανα πάσα στιγμή στο πρωτάθλημα μπορεί να σε ισοφαρίσουν και να χάσεις βαθμούς. Σήμερα είχαμε την πίεση γιατί μέχρι το τέλος φαινόταν ότι προσπαθούσαν για την ισοφάριση, όμως η αλήθεια είναι οτί εμείς ήμασταν πιο κοντά στο τρίτο γκολ παρά η Ξάνθη στο 2ο!

Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζεις πάντα 4-0 ή 5-0, στο ποδόσφαιρο πρέπει να ιδρώνεις και να προσπαθείς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, χάσαμε ένα πέναλτι και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα ήταν βολικό πριν από κάθε πέναλτι να ρωτάγαμε τον αντίπαλο τερματοφύλακα τι ξέρει για τον Γκαλέτι. Το μόνο που θα ήταν πρόβλημα ο Γκαλέτι να μην έχει αυτοπεποίθηση. Από την στιγμή που έχει αυτοπεποίθηση τον εμπιστευόμαστε. Δεν εκτελεί τα πέναλτι μόνο από τα δεξιά, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Ο Ντάρκο έχει εκ γενετής πρόβλημα με την πίεση. Χτες είχε κρίση υπέρτασης, ο γιατρός μας συμβούλευσε να τον αφήσουμε εκτός και εμείς δεν μπορούσαμε να μην το ακολουθήσουμε την συμβουλή του. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε κάθε εβδομάδα. Είπαμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα μιλήσουμε για την ανανέωση. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός μου πρότεινε να μείνω όμως και εγώ ζήτησα χρόνο για να το σκεφτώ. Είμαι ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό, όμως θα πρέπει να δούμε πως θα πάμε στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα ήμουν ελικρινής απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως και η ομάδα απέναντι σε μένα. Δεν περιμένω άλλη προσφορά, εξαρτάται από επαγγελματική και προσωπική μου ζωή





".

Γιώργος Παράσχος (Ξάνθη): " Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, παίξαμε επιθετικά και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Ζουέλα. Αν δεν γινόταν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να εκπληρώσει όλους τους στόχους του.

Περιμένουμε ένα επιθετικό. Μέχρι στιγμή δεν έχουμε βρει κάποιο. Μακάρι μέχρι την τελευταία στιγμή να καταφέρουμε να πάρουμε ένα φορ γιατί έχουμε σημαντικό πρόβλημα στο γκολ."

".

Όλα τα λεφτά...
Τον Γκσπούρνινγκ που κράτησε ζωντάνη την Ξάνθη με τις καθοριστικές του αποκρούσεις και δεν είναι τυχαίο όταν για τρίτη συνεχόμενη φορά ήταν ο νικητής από τα 11 βήματα.

Το θέαμα που προσέφεραν κυρίως ο Ολυμπιακός αλλά και η Ξάνθη στο πρώτο μέρος. Τρία γκολ και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες που ικανοποίησαν με το παραπάνω τον κόσμο που αψήφησε το κρύο και έδωσε το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το εντυπωσιακό γκολ του Γκαλέτι είναι απ'αυτά που προκαλούν θαυμασμό και χαιρόμαστε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Την Ξάνθη που απέδειξε πως είναι πολύ σκληρό καρύδι. Παρά το γεγονός πως έπαιζε με 10 παίκτες πίεσε και κυνήγησε την ισοφάριση. Αξίζει συγχαρητήρια...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αναποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Βαλβέρδε έχασαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς.

Τον Μιχάλη Γερμανάκο που στο τελευταίο του παιχνίδι έκανε πολλά λάθη...
To Live του αγώνα... Από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Skoda Ξάνθη
(Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Τζιωρτζιόπουλος, Σταθάκης, Ζουέλα, Ριζογιάννης, Κωστούλας, Ντοριβάλ, Κιντάνα, Γκρζέλακ, Πόι
Η 11άδα των γηπεδούχων Ολυμπιακός
(Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Λέτο, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντιόγκο
1' Έναρξη αγώνα
6' Φάουλ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Καλή εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δύσκολα ο Γκσπούρνινγκ σε κόρνερ
8' Κεφαλιά Skoda Ξάνθη Σταθάκης
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιντάνα από τα αριστερά, ο Σταθάκης πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Νικοπολίδη
15' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Τζιωρτζιόπουλος
16' Γκολ Ολυμπιακός Σταθάκης (αυτ.)
Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λέτο από τα δεξιά, ο Σταθάκης προσπάθησε να απομακρύνει αλλά με την προβολή του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκσπούρνινγκ
19' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους. Ο Ντιόγκο βρήκε τον Γκαλέτι στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων σημειώνοντας το 2-0
22' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Κιντάνα
26' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Ο Γκαλέτι γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Ντιόγκο, ωστόσο το σουτ του Βραζιλιάνου ήταν κακό και δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης
27' Γκολ Skoda Ξάνθη Ζουέλα
Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σταθάκη που έκανε ανάποδο ψαλίδι, στη συνέχεια κατέληξε στον Ζουέλα ο οποίος από κοντά μείωσε σε 2-1
32' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Καλό σουτ του Ντιόγκο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ζουέλα έβαλε το κεφάλι του και απομάκρυνε σε κόρνερ
34' Σουτ Skoda Ξάνθη Κιντάνα
Σέντρα του Τζιωρτζιόπουλου από τα αριστερά, σουτ στον αέρα του Κιντάνα, η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Νικοπολίδη
39' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντιόγκο
Κάθετη πάσα του Πατσατζόγλου στον Ντομί, ο Γάλλος μέσα στην περιοχή γυρίζει παράλληλα στον επερχόμενο Ντιόγκο, αλλά ο Βραζιλιάνος μόνος του και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Γκσπούρνινγκ
41' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Ριζογιάννης
45' Λήξη ημιχρόνου
Χωρίς καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος, ο Γερμανάκος στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Σταθάκης
51' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη Ντοριβάλ
Πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ντοριβάλ από τα αριστερά και εντός της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά η επιλογή του να κάνει παράλληλη σέντρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με τον Νικοπολίδη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και τους ερυθρόλευκους εν συνεχεία να την απομακρύνουν
52' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Μπελούτσι
57' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πάντος στη θέση του Τοροσίδη
59' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μπελούτσι
Έξοχη πάσα του Ντιόγκο στον Μπελούτσι, αλλά ο Αργεντινός, από πλεονεκτική θέση, καθυστερεί και ο Φλίσκας του αποσπά την μπάλα
61' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Ταϊντέρ στη θέση του Σταθάκη
66' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Τζόρτζεβιτς στη θέση του Λέτο
68' Πέναλτι Ολυμπιακός Ντιόγκο
Ο Ζουέλα ανατρέπει τον Ντιόγκο στην περιοχή και ο Γερμανάκος δείχνει την άσπρη βούλα
68' Κόκκινη κάρτα Skoda Ξάνθη Ζουέλα
Κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντιόγκο
69' Πέναλτι Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά ο Γκσπούρνινγκ έπεσε σωστά και έσωσε την εστία του από το τρίτο τέρμα
71' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Φεριέ στη θέση του Γκρζέλακ
77' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Δυνατό σουτ του Γκαλέτι, με τις γροθιές του απομάκρυνε ο Γκσπούρνινγκ
79' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Σουάνης στη θέση του Κιντάνα
83' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη Σουάνης
Μακρινή μπαλιά για τον Σουάνη, ο οποίος κοντράρεται με τον Νικοπολίδη που έχει βγει εκτός περιοχής, ο επιθετικός της Ξάνθης φεύγει με την μπάλα αρκετά πλάγια αριστερά, προσπαθεί να γυρίσει προς την περιοχή του Ολυμπιακού, όμως ο κήπερ των "ερυθρολεύκων" διώχνει σε κόρνερ.
87' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παίρνει τη θέση του Μπελούτσι
89' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Γ. Παπαδόπουλος
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης





















































































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ