ΞΑΝΘΗ

Μικρά-μικρά από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Μικρά-μικρά από το "Γ. Καραϊσκάκης"
ολυμπιακος οπαδοι καραϊσκακη καπνογονα

Το SPORT 24 βρίσκεται στο Καραϊσκάκη και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ματς ΟΣΦΠ-Ξάνθη

17:52 Ελάχιστοι οπαδοί στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την στιγμή που οι υπέθυνοι του γηπέδου ποτίζουν τον αγωνιστικό χώρο.

18:00 Στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα φιλοξενείται συνέντευξη του Όσκαρ Γκονζάλεθ ο οποίος μιλάει μεταξύ άλλων για την βαθμολογική θέση του Ολυμιακού στο πρωτάθλημα, την αναμέτρηση με την Ξάνθη και την προσωπική του απόδοση.

"Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι οι υπόλοιποι σέβονται τον Ολυμπιακό σαν μεγάλη ομάδα κι αυτό πιστεύω είναι η μεγάλη του δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός βέβαια από το το γεγονός ότι διαθέτει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Ο κάθε παίκτης του Ολυμπιακού ξεχωριστά, είναι ο καλύτερος στην θέση του στο πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ισπανός άσος των ερυθρολεύκων, ενώ για τις ομάδες που μπορούν να απειλήσουν τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα τόνισε: "Οι ομάδες που πιστεύω ότι μπορούν να προσπαθήσουν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, οι άλλες είναι πολύ μακριά".



Όσο για την προσωπική του απόδοση ο 27χρονος άσος υπογράμμισε: "Σίγουρα μπορώ να δώσω περισσότερα, αυτό δεν το συζητάω. Θέλω να παίζω περισσότερο και να αποδώσω καλύτερα απ' ότι μέχρι τώρα. Ελπίζω ότι σιγά σιγά θα προσφέρω αυτό που θέλω και μπορώ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί που παίζουν τώρα, έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση. Εγώ προσπαθώ καθημερινά να δουλεύω μέσα από τις προπονήσεις και να είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα".



Αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά ο Όσκαρ δήλωσε: "Δεν είμαι ποδοσφαιριστής που θα κάνει ντρίμπλες και άλλα τέτοια κόλπα. Μου αρέσει να παίζω στον χώρο του κέντρου και να αλλάζω πολύ γρήγορα τη πάλα με συμπαίκτες μου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στην περιοχή. Μου αρέσει κυρίως να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου και ακολούθως να σκοράρω. Με ικανοποιεί θα ελεγα περισσότερο το να δημιουργώ τη φάση για ένα γκολ".



Τέλος ο Ισπανός άσος έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα και να με γνωρίσουν έτσι καλύτερα σαν ποδοσφαιριστή".



18:07 Το διαιτητικό τρίο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς τους λιγοστούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

18:14 Οι τερματοφύλακες των ερυθρολεύκων πάτησαν το γρασίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" και καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας.

18:18 Σειρά για τους παίκτες της Ξάνθης να βγουν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποδοκιμασίες.

18:20 Οι ενδεκάδες των ομάδων

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Λέτο, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Skoda Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Σταθάκης, Ζουέλα, Ριζογιάννης, Κωστούλας, Ντοριβάλ, Κιντάνα, Γκρζέλακ, Πόι.

18:25 Το πέταλο των οργανωμένων έχει σχεδόν γεμίσει και οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.

18:34 Το Φαληρικό γήπεδο σιγά σιγά γεμίζει και παρά το τσουχτερό κρύο όλα δείχνουν πως οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα...

18:41 Όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Μιχάλη Γερμανάκο που σφυρίζει το τελευταίο παιχνίδι στην διαιτητική του καριέρα.

18:50 Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και όλα είναι έτοιμα γα την σέντρα.

18:54 Ελάχιστα άδεια καθίσματα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να ζεσταίνουν με τα πρώτα συνθήματα την ατμόσφαιρα. Το κρύο πάντως "θερίζει" στον Πειραιά...

18:57 Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς του Ολυμπιακούς που άναψαν αρκετά καπνογόνα σε ερυθρόλευκη απόχρωση.

18:59 Ο Μιχάλης Γερμανάκος βραβεύεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο το Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη. Υπενθυμίζουμε πως αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας του Αθηναίου διαιτητή. 19:00 Ο αγώνας ξεκινά με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φορούν μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους για τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο. Ραντεβού στην ανασκόπηηση του αγώνα...



























TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ