LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου πήγε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τον τραυματία αστυνομικό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου πήγε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τον τραυματία αστυνομικό
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διακομίστηκε ο τραυματίας αστυνομικός, έπειτα από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αλλά και σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου, βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα ο τραυματίας αστυνομικός, έπειτα από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα, χάνοντας αρκετό αίμα, με συνέπεια να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα και έπειτα από 45 λεπτά διεκόπη οριστικά.

Το χρονικό των επεισοδίων

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.

Μία ναυτική φωτοβολίδα πέτυχε τον αστυνομικό, νεαρής ηλικίας, τραυματίζοντάς τον στον μηρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χάθηκε αρκετό αίμα και γι' αυτό έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και άμεση διασωλήνωση.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά τον τραυματισμό. Μάλιστα, η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει την έξοδο των θεατών από το γήπεδο, εκτός από τα γυναικόπαιδα.

TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ