LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η αστυνομία απαγορεύει την έξοδο στους εκατοντάδες θεατές πλην παιδιών και γυναικών, στέλνει ενισχύσεις στον Ρέντη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η αστυνομία απαγορεύει την έξοδο στους εκατοντάδες θεατές πλην παιδιών και γυναικών, στέλνει ενισχύσεις στον Ρέντη
INTIME SPORTS

Η ΕΛ.ΑΣ μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού έστειλε επιπλέον δυνάμεις στο κλειστό του Ρέντη και πήρε την απόφαση να μην αφήσει να αποχωρήσει κανείς εκτός από τις γυναίκες και τα παιδιά.

Την απόφαση να κρατήσει όλους τους θεατές (περίπου 1000) που βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη μέσα στο γήπεδο εκτός των γυναικόπαιδων πήρε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό και είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού η ΕΛ.ΑΣ έστειλε επιπλέον δυνάμεις έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και πήρε την απόφαση να αφήσει να αποχωρήσουν από το γήπεδο μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά που ήταν εκείνη την ώρα εντός του κλειστού.

Δείτε VIDEO από τους εκατοντάδες οπαδούς που παραμένουν ακινητοποιημένοι στον περιβάλλοντα χώρο του "Μελίνα Μερκούρη"

Το Law&Order δημοσίευσε ένα VIDEO από το σημείο των επεισοδίων, στο οποίο υπήρχαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα και έπειτα από 45 λεπτά διεκόπη οριστικά.

TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ