ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες του deal για Εμρέ Μορ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΡΕ ΜΟΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΡΕ ΜΟΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Γαλατασαράι και Θέλτα για τον Εμρέ Μορ. Το κόστος του δανεισμού, το ποσό της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς και το ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Εμρέ Μορ τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πωλήθηκε στη Γουλβς αντί 20.000.000 ευρώ. Από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (1/2) ο Τούρκος είναι και επισήμως "ερυθρόλευκος". Την Κυριακή (2/2) μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη, ενώ το Σάββατο (1/2) βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου παρακολούθησε τη νέα του ομάδα να επικρατεί με 3-1 της Ξάνθης.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι και τη Θέλτα είχαν αίσια κατάληξη για έναν ποδοσφαιριστή με καταπληκτική τεχνική κατάρτιση, έναν προικισμένο ακραίο επιθετικό που μπορεί να περάσει κάθε αντίπαλο. Αλλά και για έναν παίκτη που στις ομάδες από τις οποίες πέρασε αντιμετώπισε θέματα με τη συμπεριφορά του. Αυτά όμως τα έχετε ήδη διαβάσει. Η παρουσία του στο γήπεδο θα δείξει αν έκανε καλά ο Ολυμπιακός που τον έφερε στο λιμάνι.

Το Sport24.gr θα σας μεταφέρει τώρα τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Γαλατασαράι και Θέλτα. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην "Τσιμ Μπομ" ως δανεικός από την ισπανική ομάδα. Για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν στη Γαλατά το ποσό των 410.000 ευρώ. Ο τουρκικός σύλλογος θα καλύψει από την πλευρά του 290.000 ευρώ από το φετινό συμβόλαιο του Εμρέ Μορ.

Από εκεί και πέρα, η Θέλτα είχε ανακοινώσει ότι στη συμφωνία προβλέφθηκε υποχρεωτική οψιόν αγοράς εκ μέρους του Ολυμπιακού στο τέλος της αγωνιστική περιόδου 2019-2020 στην περίπτωση που εκπληρωθούν συγκεκριμένοι στόχοι του παίκτη, όπως αυτοί συμφωνήθηκαν ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποχρεωτική οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 4.000.000€ και αυτό το ποσό θα δώσει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ στην εξής περίπτωση:

Αν ο Εμρέ Μορ παίξει έστω στους μισούς από τους επόμενους αγώνες που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Και κάτι ακόμη: Αν ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική οψιόν αγοράς, τότε η Θέλτα έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αυτό κυμαίνεται μεταξύ 10% - 20%. Παρεμπιπτόντως, άπαντες στο Ρέντη αντιλήφθηκαν αμέσως την ποιότητα του 22χρονου από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Είναι στο χέρι του ίδιου να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του. Όπως άλλωστε παραδέχτηκε στο πρώτο "ερυθρόλευκο" post που έκανε: "Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα. Ξέρω το ταλέντο μου και θα δουλέψω σκληρά για να δείξω τον αληθινό Εμρέ Μορ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο αρτίστας και οι αλλαγές
Μορ: "Υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Μορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ