ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ποντένσε η Γουλβς

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ποντένσε η Γουλβς

Η μεγάλη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Premier League να ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η Γουλβς επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε! Οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό που πέρασαν από πολλά... κύματα, είχαν αίσιο τέλος και η ομάδα της Premier League ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος μόλις προ μηνών είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους" έως το 2023.

Οι "λύκοι" αγόρασαν για τα επόμενα 4,5 χρόνια τον 24χρονο ακραίο επιθετικό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε δώσει 7 εκατ. ευρώ τον περασμένη Σεπτέμβριο, ώστε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με την προηγούμενη ομάδα του, τη Σπόρτινγκ. Τον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε με τους "ερυθρόλευκους" ο ταχύτατος winger έκανε 68 συμμετοχές και σημείωσε 13 γκολ.

Ο Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μάλιστα σε ένα περιβάλλον στο οποίο δε θα καθυστερήσει να εγκλιμαστεί, με δεδομένο πως η Γουλβς διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά συμπατριώτες του, ενώ και ο προπονητής, Νούνο Εσπίριτο Σάντος, είναι κι αυτός Πορτογάλος.

Η ομάδα του Γουλβερχάμπτον πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα. Ύστερα από 24 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση, ισοβαθμώντας βέβαια με την 5η Γιουνάιτεντ και την 6η Τότεναμ που έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Η Γουλβς των Κινέζων ιδιοκτητών, μάλιστα, συμμετέχει στους "32" του Europa League, φάση κατά την οποία θα αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: To συγκινητικό αντίο του Ποντένσε μέσω Instagram
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ