ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μορ: "Υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Μορ: "Υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / INTIME

Ο Εμρέ Μορ στην πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Ολυμπιακού δεσμεύτηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δείξει το αληθινό του ταλέντο στους ερυθρόλευκους. Αποχαιρέτησε τη Γαλατασαράι ο 22χρονος Τούρκος.

Την Κυριακή (2/2) το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Θέλτα το βράδυ της Παρασκευής (31/1).

Ο 22χρονος Τούρκος διεθνής εξτρέμ έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης των ερυθρόλευκων. Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι υπέγραψε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας - όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά - δεσμεύτηκε να δουλέψει σκληρά ώστε να δείξει το αληθινό του ταλέντο.

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να συνεισφέρω στην ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα. Ξέρω το ταλέντο μου και θα δουλέψω σκληρά για να δείξω τον αληθινό Εμρέ Μορ. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για το θερμό τους καλωσόρισμα. Πάμε!", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του ενώ προηγήθηκε και η αντίστοιχη με την οποία αποχαιρέτησε την πρώην του ομάδα, Γαλατασαράι με δυο e moji καρδιές στα χρώματα της ομάδας.

Μορ: "Υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Photo credits: Intime (Δελτίο Τύπου)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ