ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Μορ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Μορ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / INTIME

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμρέ Μορ με τη μορφή δανεισμού από τη Θέλτα. Η οψιόν αγοράς θα ενεργοποιηθεί υποχρεωτικά αν εκπληρωθούν συγκεκριμένοι στόχοι του παίκτη στους οποίους συμφώνησαν τα δύο κλαμπ.

Μετά τον Καφού, ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία του και με τον Εμρέ Μορ, ο οποίος είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα στη χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων". Ο 22χρονος Τούρκος εξτρέμ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά και ο δανεισμός του με οψιόν αγοράς από τη Θέλτα ολοκληρώθηκε.

Όπως μάλιστα έκανε γνωστό το κλαμπ της Γαλικίας, η οψιόν αγοράς θα ενεργοποιηθεί υποχρεωτικά αν εκπληρωθούν συγκεκριμένοι στόχοι του παίκτη στους οποίους συμφώνησαν τα δύο κλαμπ.

Η Γαλατασαράι έκοψε τον δανεισμό του από τη Θέλτα, η ομάδα του Βίγκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και ο διεθνής ακραίος επιθετικός έπιασε λιμάνι. Οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν στην αγορά μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβςκαι κατέληξαν στον ύψους 1.69 ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει 15 φορές με την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Μορ

Γεννημένος στο Brönshöj της Δανίας, έχοντας διπλή υπηκοότητα, ο Εμρέ Μορ προέρχεται από τη Γαλατασαράι, με την οποία έχει κάνει φέτος 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από αυτές οι δέκα ήταν για το πρωτάθλημα, οι τέσσερις στο Champions League, οι δύο στο κύπελλο και η μία στο σούπερ καπ.

Το καλοκαίρι του 2016 η Ντόρτμουντ τον είχε αγοράσει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ από τη Νόρτζελαντ και ένα χρόνο μετά η Θέλτα τον απέκτησε από τους Βεστφαλούς, στους οποίους έδωσε 13 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Γαλατασαράι τον πήρε ως δανεικό από την ομάδα της Γαλικίας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Ο Τούρκος μπορεί να έπαιξε τελικά στην εθνική Τουρκίας, αλλά σε πιο μικρή ηλικία έπαιξε στην U17, στην U18 και στην U19 της εθνικής Δανίας. Με την Τουρκία έχει παίξει δύο φορές στο Euro 2016, αλλά και σε οκτώ παιχνίδια προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΡΕ ΜΟΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΡΕ ΜΟΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ανακοίνωση: "Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Intime δελτίο Τύπου

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ