ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο είναι το φαβορί για αντί-Μαρκάνο στην Πόρτο, σύμφωνα με πορτογαλικό ΜΜΕ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση κόντρα στην Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση κόντρα στην Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021 INTIME

Ο Ιβάν Μαρκάνο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι και ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για ενίσχυση της άμυνας της Πόρτο τον Ιανουάριο σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει να αγωνιστεί πολύ καιρό με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων στον Ρέντη, την ίδια ώρα ωστόσο υπάρχει ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την πατρίδα του που γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του.

Αυτή είναι η Πόρτο, με την ιστοσελίδα "Observador" να αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι δις πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκάνο και έχουν στην κορυφή της λίστας τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό.

"Ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και το γεγονός αυτό δίνει ώθηση για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο τον Ιανουάριο.

Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο στόπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και με τον Πέπε να είναι υπό αμφισβήτηση και τον Μπεμπά στην έξοδο, ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για την ενίσχυση της άμυνάς της τον Ιανουάριο", αναφέρει την Τρίτη (23/11) ιστοσελίδα "Observador", η οποιά προσθέτει τα εξής:

"O Μπεμπά δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο ενώ όσον αφορά στον Φάμπιο Καρδόσο, αν και έχει παίξει σε τρία παιχνίδια, δεν είναι λύση για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Με αυτά τα δεδομένα, η επιλογή του Ρούμπεν Σεμέδο κερδίζει έδαφος. Ο Πορτογάλος διεθνής, που συνδέεται και με την Μπενφίκα από την περασμένη σεζόν και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Λούκας Βερίσιμο, βρίσκεται επίσης στα ραντάρ της Πόρτο και είναι ένα από τα φαβορί για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της Πόρτο.

Ο Σεμέδο, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στους αγώνες, ενδέχεται να φτάσει στο Ντραγκάο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να γίνει η εναλλακτική του Μαρκάνο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ