ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μοντεστό θέλει τον Μαντί Καμαρά και τον Σισέ στην Μόντσα, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Φρανσουά Μοντεστό δεν έχει αναλάβει ακόμη επίσημα χρέη τεχνικού διευθυντή στην Μότσα -ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ομάδας Αντριάνο Γκαλιάνι προανήγγειλε από την Τρίτη (7/6) την παρουσία του Κορσικανού- και στην γειτονική χώρα ξεκίνησαν τα σενάρια για παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Φρανσουά Μοντεστό παραμένει ακόμη στην Αθήνα, καθώς θέλει να τακτοποιήσει ορισμένα ζητήματα, αλλά και να ενημερώσει τον διάδοχό του στον Ολυμπιακό και θα μετακομίσει στην Ιταλία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Ο Μοντεστό πάντως έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται ανεπίσημα για την Μόντσα και αφού βρισκόμαστε εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεκινούσαν διάφορα σενάρια για παίκτες των ερυθρόλευκων.

Το ιταλικό Sky Sport, για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα του ανέφερε την Τετάρτη 8/6 πως "η Μόντσα έχει ρίξει το βλέμμα της σε δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού”, προσθέτοντας τα εξής: "Ο CEO της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, θέλει η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα στην πρώτη ιστορική σεζόν του συλλόγου στη Serie A. Σε αυτό θα τον βοηθήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει συμπεριλάβει στη λίστα του δύο παίκτες του Ολυμπιακού, της ομάδας στην οποία εργαζόταν. Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο Μαντί Καμάρα και τον στόπερ χαφ Παπέ Αμπού Σισέ".

Ο Μοντεστό ήταν εκείνος που είχε εισηγηθεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό το καλοκαίρι του 2018, όπως και ενάμιση χρόνο νωρίτερα (τον Ιανουάριο του 2017) του Σισέ από την ίδια γαλλική ομάδα. Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές είχαν κοστίσει από 700.000 και πλέον κοστολογούνται στα 15.000.000 ευρώ ο καθένας.

Από τις προθέσεις, μέχρι το αποτέλεσμα, υπάρχει απόσταση και αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα για τους δύο ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψει επίσημη προσφορά στο τέλος του μήνα ή μέσα στον Ιούλιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ