ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν έχει ξεχωρίσει παίκτες για κάθε θέση στην οποία χρειάζονται ενίσχυση οι ερυθρόλευκοι

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Αντόνιο Κορδόν εκτός από το κομμάτι του προπονητή τρέχει κι αυτό της ενίσχυσης καθώς έχει ξεχωρίσει παίκτες στις θέσεις που ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Αντόνιο Κορδόν πριν από δυόμιση εβδομάδες και ο τελευταίος ξεκίνησε τις διαδικασίες για την πρόσληψη προπονητή για το οποίο είναι θέμα ημερών να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων ασχολείται και με άλλα θέματα, όπως οι ελεύθεροι και δανεικοί παίκτες, ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν από την πειραϊκή ομάδα, τις λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα με το ζήτημα του τεχνικού, ο Αντόνιο Κορδόν μαζί με τους συνεργάτες του και κυρίως τον Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές από τη διεθνή αγορά που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Οι δυο τους φέρονται να έχουν διαμορφώσει μία λίστα με τέσσερα – πέντε ονόματα παικτών για κάθε θέση στην οποία θέλουν να ενισχυθούν οι ερυθρόλευκοι.

Aυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι

Ο Ολυμπιακός είναι εμφανές ότι χρειάζεται την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, δύο μέσων, δύο εξτρέμ, σέντερ φορ και ενδεχομένως αναπληρωματικού δεξιού μπακ, αριστερού μπακ και ίσως δεύτερου φορ ανάλογα με τις εξελίξεις με τον Μπακαμπού. Από εκεί και πέρα, θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες, εάν και εφόσον φτάσουν σημαντικές προτάσεις στην ΠΑΕ για την πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, λοιπόν, έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, έχει το δίκτυο για να προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις και θα περιμένει την έλευση του νέου προπονητή για να αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι η πρώτη επιλογή και ποια η εναλλακτική λύση για τις θέσεις της ενδεκάδας στις οποίες θέλουν οι ερυθρόλευκοι να ισχυροποιηθούν.

Πρώτα ο προπονητής

Είναι λογικό και επόμενο, η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Κορδόν να περιμένουν τον νέο προπονητή για να προχωρήσουν και επίσημα σε διαπραγματεύσεις για παίκτες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν γίνουν και ότι δεν εξακολουθούν να γίνονται επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Κορδόν θα θέσει στα υπόψη του νέου τεχνικού, τόσο την δική του λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει όσο και τις προτάσεις για παίκτες που έχουν φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού και θα ενωθούν με εκείνη του καινούργιου προπονητή. Και στη συνέχεια, θα τρέξουν πιο γρήγορα τα πράγματα σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ