ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Η Πόρτο θέλει 1 εκατ. ευρώ για δανεισμό του Κάρμο και οψιόν αγοράς 15", αποκάλυψε πορτογαλικό μέσο

Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπριζ | 26 Οκτωβρίου 2022
Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπριζ | 26 Οκτωβρίου 2022

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού όμως η περίπτωση της απόκτησής του φαντάζει αρκετά δύσκολη, με μέσο της Πορτογαλίας να αποκαλύπτει την άρνηση της Πόρτο στο δανεισμό του καθώς και τα "θέλω" των δράκων.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να θωρακίσει την άμυνά του ενόψει της συνέχειας της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και η Πόρτο είναι μία ομάδα με την οποία έχει ανοίξει παρτίδες, με τους Πειραιώτες να αποκτούν από τους δράκους τον Φραν Ναβάρο με τη μορφή δανεισμού και να έχουν βάλει στο μάτι και τον Νταβίντ Κάρμο.

Μία περίπτωση πάντως που φαντάζει δυσκολότερη σε σχέση με εκείνη του Ισπανού επιθετικού, με τον Αντώνη Οικονομίδη να παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης σε κείμενό του στο SPORT24 και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο από την πλευρά του να κάνει λόγο σε συνέντευξη Τύπου για άρνηση του προέδρου Πίντο ντα Κόστα να δώσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Σε όλα τα παραπάνω μάλιστα ήρθε να προστεθεί και το δημοσίευμα του "CNN Portugal", με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να αποκαλύπτει όχι μόνο το "όχι" που εισέπραξαν οι Πειραιώτες από την Πόρτο για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού αλλά και τις αξιώσεις της ομάδας του Κονσεϊσάο για να αποχωριστούν τον παίκτη.

"Η Πόρτο απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για το δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο. Ο δράκοι θέλουν να τον δώσουν δανεικό έναντι ενός ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ και να βάλουν οψιόν αγοράς στα 15 εκατομμύρια", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ