ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κονσεϊσάο: "Ο πρόεδρος της Πόρτο αρνήθηκε πρόταση για το δανεισμό του Κάρμο"

Porto's David Carmo fights for the ball with Royal Antwerp's George Ilenikhena during a Champions League group H soccer match between Porto and Antwerp at Estadio do Dragao in Porto, Portugal, Tuesday, Nov. 7, 2023. (AP Photo/Miguel Pereira)
Porto's David Carmo fights for the ball with Royal Antwerp's George Ilenikhena during a Champions League group H soccer match between Porto and Antwerp at Estadio do Dragao in Porto, Portugal, Tuesday, Nov. 7, 2023. (AP Photo/Miguel Pereira) AP PHOTO / MIGUEL PEREIRA

Η απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο δεν μοιάζει εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αποκαλύπτει σε συνέντευξη Τύπου πως ο πρόεδρος των "δράκων" αρνήθηκε πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο τον ιδανικό παίκτη που θα συμπληρώσει το παζλ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και τουρκικά μέσα αναφέρουν πως η συμφωνία ενδέχεται να κλείσει μέσα στο προσεχές 24ωρο, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο την Τετάρτη (04/01) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ντέρμπι με την Μποαβίστα για την 16η αγωνιστική της Primeira Liga, ο πρόεδρος των δράκων έδωσε αρνητική απάντηση σε πρόταση που έγινε για την παραχώρηση του παίκτη.

"Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε", είπε αρχικά ο Κονσεϊσάο για να συμπληρώσει με νόημα:

"Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο.

Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ