ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο 24χρονος αμυντικός, Νταβίντ Κάρμο, υπογράφει στον Ολυμπιακό σε μία ή δύο μέρες, σύμφωνα με τουρκικό μέσο

Ο Ντάβιντ Κάρμο στο ματς της Πόρτο με την Κλαμπ Μπριζ
Ο Ντάβιντ Κάρμο στο ματς της Πόρτο με την Κλαμπ Μπριζ 2022 AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο φέρνει δημοσίευμα από την Τουρκία, καθώς σε αυτό αναφέρεται ότι ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Πόρτο σε μία ή δυο μέρες θα αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο φέρεται να έχει βρει ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον ιδανικό παίκτη που θα συμπληρώσει το παζλ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει μέσα από την τουρκική "fotospor", η οποία σε σημερινό (3/1) δημοσίευμα κάνει λόγο ότι η υπόθεση του 24χρονου Πορτογάλου δεν προχώρησε στη Φενέρμπαχτσε, με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο να οδεύει προς Πειραιά.

Οι Τούρκοι βάζουν και χρονικό πλαίσιο στη νέα προσθήκη του Ολυμπιακού, αφού τονίζουν ότι η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες μία με δύο ημέρες.

Ο κεντρικός αμυντικός που τη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους "δράκους" δεν αποτελεί μέρος των πλάνων του προπονονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον υποβίβασε στη δεύτερη ομάδα.

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτελεί γνωστός του τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς έχουν συνεργαστεί για δύο χρόνια (2020-2022) στην Μπράγκα, από όπου και τον αγόρασε η Πόρτο το καλοκαίρι του 2022 έναντι του ποσού των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ