ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η μεγάλη δικαίωση του Καρεμπέ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr γράφει για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, που πίστεψε στον Πέδρο Μαρτίνς και για την εξαιρετική σχέση που διατηρούν.

8 Μαϊου 2018. Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής αναλαμβάνει τους «ερυθρόλευκους» μετά από μία… βασανιστική σεζόν που είχε προηγηθεί.

Στο πλευρό του εκείνη την ημέρα, ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ως σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στον Μαρτίνς! Ο Γάλλος, από τις πρώτες συζητήσεις που είχε με τον Μαρτίνς, έδειχνε πολύ ζεστός με την περίπτωσή του. Του έκανε κλικ, τον πίστευε, γι’ αυτό και πρότεινε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τον Πορτογάλο κόουτς.

Η ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΣΗ…

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μαρτίνς το 2018, ο Κριστιάν Καρεμπέ, δηλώνει: « Ελπίζουμε να μπορέσει να καθιερώσει σε εμάς, αλλά ως προπονητής, όσα έκανε και τον οδήγησαν να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Πορτογαλία». Δύο χρόνια μετά και με βάση την εξέλιξη της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτίνς, σαφέστατα ο Καρεμπέ έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος. Να νιώθει πως αυτή η επιλογή βγήκε στον Ολυμπιακό, έστω και αν τον πρώτο χρόνο της θητείας του δοκιμάστηκε αρκετά.

ΠΑΝΤΑ ΑΣΠΙΔΑ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, αναμφισβήτητα, σε όλο αυτό το διάστημα των δύο ετών, ήταν η ασπίδα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ακόμη και όταν υπήρξε προβληματισμός, διάφορες σκέψεις, όταν έδειχνε αγχωμένος και πεσμένος ψυχολογικά ο Πορτογάλος κόουτς, ο Καρεμπέ ήταν η ασπίδα. Ήταν αυτός που έβγαινε μπροστά. Και στον Βαγγέλη Μαρινάκη έλεγε τα καλύτερα, εξέφραζε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μαρτίνς. Τονίζοντας μάλιστα, πως τον βλέπει πως δουλεύει, τον τρόπο του, τι κάνει για την ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ο Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος που ο Μαρτίνς εκτιμά πολύ. Τον υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη ημέρα, τον στήριξε και έτσι τώρα νιώθει και αυτός πως τον δικαίωσε.

Βλέπετε ο Καρεμπέ δικαιώθηκε με την επιλογή και την παραμονή Μαρτίνς, ενώ και από την πλευρά του ο Μαρτίνς νιώθει δικαιωμένος που έβγαλε τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών ασπροπρόσωπο.

ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ…

Καρεμπέ και Μαρτίνς διατηρούν άριστες σχέσεις. Είναι συνεχώς σε επικοινωνία, ακόμη και σε αυτό το διάστημα της καραντίνας που αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν… Συζητούσαν τηλεφωνικά και τις τελευταίες ημέρες, η επικοινωνία είναι και άλλου στυλ, λόγω του μεταγραφικού προγραμματισμού. Η συμφωνία άλλωστε με τον Ολυμπιακό υπήρχε, έμενε το τυπικό κομμάτι και ήδη στο μυαλό του Μαρτίνς είναι και η επόμενη σεζόν. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει και η επαφή με τον Καρεμπέ, αλλά φυσικά και τον Φρανσουά Μοντέστο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ