ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν εκ νέου τεστ για τον κορονοϊό, όλα πήγαν καλά κι από την Τρίτη (5/5) επιστρέφουν στις προπονήσεις σε γκρουπ.

Η Ελλάδα μετά από αυτό το διάστημα της καραντίνας, προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της. Σίγουρα πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές του κόσμου. Ειδικά αυτών που δουλεύουν καθημερινά για ένα δύσκολο μεροκάματο, γι’ αυτούς που είδαν τις δουλειές τους αναγκαστικά να κάνουν… διάλλειμα ή ακόμη και να κλείνουν, μη μπορώντας να αντέξουν τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν.

Όλο αυτό το διάστημα, άλλαξε και η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών. Έμειναν σπίτια, έκαναν ατομικές προπονήσεις, ταξίδεψαν στις χώρες τους και επέστρεψαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η κυβέρνηση πλέον, άναψε πράσινο φως για επανέναρξη προπονήσεων έστω και σε γκρουπ τις πρώτες ημέρες και όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια κανονικότητα. Έστω και έτσι…

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ο Ολυμπιακός λειτούργησε επαγγελματικά. Με τον γιατρό, Χρήστο Θέο και τους συνεργάτες του, να φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια. Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" ειδοποιήθηκαν ώστε να περάσουν εκ νέου από εξετάσεις για τον κορονοϊό. Λογικό, πριν γίνει η έναρξη των προπονήσεων στο Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα και έτσι, ο Ολυμπιακός επιστρέφει για να δουλέψει και αναμένοντας τις εξελίξεις.

Η αρχική αίσθηση που δόθηκε, είναι πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί. Βέβαια, βλέποντας… φωνές δεξιά και αριστερά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει τη ρεβάνς με τους Γουλβς για το Europa League, άρα οφείλει να είναι σε δράση έστω και αν τελικά χρειαστεί να παίξει ένα ματς.

ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ

Όπως ενημερώθηκαν ήδη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε γκρουπ. Διαφορετικές ώρες και μικρές ομάδες, ώστε να δουλέψουν ανάλογα, πριν δοθεί η έγκριση για την έναρξη κανονικών προπονήσεων με όλους τους παίκτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν το πλάνο, ενημέρωσαν και έτσι, από αύριο Τρίτη (5/5), οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να συνεχίσουν τη φετινή τους διαδρομή.

Ευελπιστώντας πως μέσα στον Ιούνιο θα δώσουν επίσημο ματς. Θυμίζουμε πως τελευταία αναμέτρηση, ήταν στις 12 Μαρτίου με τους Γουλβς στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη. Φουλ για δύο μήνες αποχής έτσι, μη μπορώντας βέβαια να γίνει και κάτι διαφορετικό.

Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ

Φυσικά και η επιστροφή στη δράση, αν τελικά γίνουν επίσημα ματς, θα χρειαστεί και ένα ενδιάμεσο στάδιο προετοιμασίας. Το ξέρουν αυτό οι παίκτες του Μαρτίνς, που θα ήθελε έστω και με αυτές τις συνθήκες να γίνουν κάποια φιλικά. Έστω και στο Ρέντη, αλλά είναι κάτι που θα αποφασιστεί στο επόμενο διάστημα. Από το ένα βήμα άλλωστε, πας στο δεύτερο και όχι στο τέταρτο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η σκέψη και η άποψη του τεχνικού τιμ πως αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να διεξαχθούν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τα συμβόλαια των "ερυθρόλευκων"
Super League - ΠΣΑΠ: Χάσμα για τις περικοπές συμβολαίων
Πυρετώδεις διεργασίες για το σχέδιο του αθλητισμού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ