ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά η ενδεκάδα κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά η ενδεκάδα κόντρα στην Αϊντχόφεν
Ο Γιαν Εμβικλά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αϊντχόφεν στον πρώτο αγώνα για τους "32" του Europa League. Δείτε την ενδεκάδα που αποφάσισε να επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην οποία μέσα είναι ο Εμβιλά (19.55).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των "32" του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ, ώστε να αποκτήσουν "καθαρό" προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο Γιαν Εμβιλά τελικά τα κατάφερε και συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα. Ο Γάλλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ανήμερα του αγώνα και αποφασίστηκε να μπει στην ενδεκάδα, από την οποία εκτός έμεινε ο Φορτούνης.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/2) ο Μαρτίνς δοκίμασε διάταξη με 4-2-3-1, με τον Εμβιλά εκτός. Δηλαδή αμυντικούς χαφ τους Καμαρά - Μπουχαλάκη, στα φτερά τους Μασούρα και Μπρούμα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Αραμπί.

Από τη στιγμή που ανήμερα του ματς ο Εμβιλά δήλωσε παρών, ο Μαρτίνς άλλαξε το σχήμα σε 4-3-3 και τη θέση του Μασούρα στην ενδεκάδα πήρε ο Γάλλος.

Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς:

Σα, Λαλά, Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Αραμπί.

Στον πάγκο:

Καραργύρης, Τζολάκης, Φορτούνης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ