ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1
Γκαλέτι για GREG

Με εξαιρετική εμφάνιση στο β' μέρος και πρωταγωνιστές τους Γκαλέτι, Ντιόγκο ο ΟΣΦΠ νίκησε 3-1 τον Αστέρα

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι για την νίκη και με εμφάνιση που αρμόζει στον πρωταθλητή πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ικανοποιώντας παράλληλα τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Με τρια γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες, εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες, θεαματικό αλλά και ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο νέο πρωτάθλημα, όπως είχε τελειώσει στο περασμένο... από την πρώτη θέση.

Αυτή ήταν η 14η νίκη του Ολυμπιακού σε πρεμιέρα πρωταθλήματος τα τελευταία 15 χρόνια (από το 1994 και μετά) που σίγουρα την χρωστάει στον Λουτσιάνο Γκαλέτι, την μορφή του αγώνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε 2 γκολ και πήρε τους νταμπλούχους Ελλάδας από το χέρι για να φτάσουν στην νίκη.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Ντιόγκο που ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στους προσωπικούς του αντιπάλους, είχε αρκετές καλές ατομικές ενέργειες και απέδειξε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι ξόδεψαν 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Κρίμα για τον Βραζιλιάνο που δεν σκόραρε...

Πολύ μεγάλο ρόλο στην νίκη έπαιξε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που διόρθωσε τα λάθη και με τρεις σωστές -πέρα ως πέρα- αλλαγές, βοήθησε στην βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Αστέρα Τρίπολης έδειξε καλά δείγματα, όμως περιορίστηκε στο να αμύνεται και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (46` Μπελούτσι), Ντομί, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντουντού, Λέτο (80` Στολτίδης), Μήτρογλου (53` Κοβάτσεβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Νταμόντε, Λαζαρίδης, Μπαστια (78` Καμπούροφ), Φάμπιο, Ουριμπαρι (78` Ζεάν Κάρλος), Ζορζίνιο, Μιλάνο (62` Ζαϊρί), Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών)

Κίτρινες: Νταμόντε, Ουριμπαρι, Αμπάρης

Κόκκινες : Ζαϊρί (2 κίτρινες)
Με μια ματιά
Με έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ανόρθωση και τον Ντιόγκο στο βασικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Τοροσίδη, Άντζα, Λεονάρντο, Στολτίδη, Μπελούτσι και Κοβάτσεβιτς που είχαν ξεκινήσει στον επαναληπτικό με την πρωταθλήτρια Κύπρου.

Ο Βάσκος δεν άλλαξε μονάχα πρόσωπα αλλά και το σύστημα καθώς προτίμησε να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς σ' ένα καθαρό 4-4-2. Την εστία των ερυθρολεύκων υπερασπίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ζεβλάκοβ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, δεξιά ήταν ο Πάντος, αριστερά ο Ντομί, στα χαφ Ντουντού και Πατσατζόγλου, στην αριστερή πτέρυγα ο Λέτο, δεξιά ο Γκαλέτι, ενώ το επιθετικό δίδυμο απαρτιζόταν από τον Μήτρογλου και τον Ντιόγκο.

Από την πλευρά του ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φιλομένο και Καρντόσο που ήταν τιμωρημένοι από την περασμένη σεζόν, αλλά και στον Λαδάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-4-1-1 που στην επίθεση μετατρεπόταν σε 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αμπάρης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μαρσελάο και Λαζαρίδης, δεξιά ο Φλάβιο, αριστερά ο Ζορζίνιο, στα χαφ ήταν οι Μπαστία και Νταμόντε, στην δεξιά πτέρυγα ο Μιλάνο, αριστερά ο Ουριμπάρι, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό ο Φάμπιο, ενώ στην γραμμή κρούσης ο Τσέζαρεκ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και από το 4ο λεπτό και μετά πήρε τον πλήρη έλεγχο του ματς.

Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν συνεχώς τον Αστέρα Τρίπολης, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους.

Στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν ανησύχησε τον Αμπάρη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (10') το σουτ του Ντουντού λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ερυθρόλευκη κυριαρχία αλλά...

Όσο τα λεπτά κυλούσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανέβαζαν στροφές και στο 17' έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο, ο Ντιόγκο άφησε την μπάλα για τον Μήτρογλου που από το ύψος του πέναλτι καθυστέρησε και το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό.

Επτά λεπτά αργότερα (24') οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Γκαλέτι έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα δεξιά για τον αμαρκάριστο Μήτρογλου που από το ύψος του πέναλτι δεν έκανε καλά το πλασέ με αποτέλεσμα ο Μαρσελάο να προλάβει να διώξει πάνω στην γραμμή.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Ολυμπιακό και στο ημίωρο χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, με τον Ντιόγκο να παίζει ωραία το 1-2 με τον Μήτρογλου, ο Βραζιλιάνος έκανε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη.

... μεγάλη δυστοκία Μήτρογλου

Ένα λεπτό αργότερα (31') ο Μήτρογλου σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία, όταν ύστερα από πάσα του Πατσατζόγλου, ο νεαρός επιθετικός έκανε πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Χρειάστηκε να περάσουν 37 λεπτά για να κάνουν την πρώτη ευκαιρία οι παίκτες του Αστέρα. Ο Φάμπιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πατσατζόγλου στην μεσαία γραμμή προχώρησε αρκετά μέτρα, έκανε το σουτ όμως ο Νικοπολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 41' ο Ντιόγκο δέχτηκε εξαιρετική μπαλιά, με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του κόντραρε στον προσωπικό του αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Και ενώ το ημίχρονο έφτανε προς το τέλος του και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από το πουθενά.

Ο "Πάτσα" άνοιξε το σκορ για τον... Αστέρα

Στο 45' ο Μιλάνο εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα τραγικό λάθος του Πατσατζόγλου, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού που τον ανέτρεψε.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσέζαρεκ που νίκησε τον Νικοπολίδη και έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

"Φουριόζος" Ολυμπιακός

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά και να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης (48') ο Μήτρογλου πέταξε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στα σκουπίδια, όταν ο Μπελούτσι -που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημιχρόνο στην θέση του Πατσατζόγλου- με εξαιρετική ενέργεια έδωσε για τον Ντιόγκο που με την σειρά του άνοιξε στον Μήτρογλου, εκείνος μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και κατάφερε να διώξει με τα πόδια ο Αμπάρης.

Στο 51' ο "μαγικός" Ντιόγκο ήταν για άλλη μια φορά μέσα στην φάση και ύστερα από σέντρα του Ντομί, έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως ο Αμπάρης κατάφερε έστω και δύσκολα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα (56') και πάλι ο Ντιόγκο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όμως το εξαιρετικό του σουτ από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Αμπάρης.

Ανατροπή με μπροστάρη τον Γκαλέτι

H πίεση των ερυθρολεύκων και η δίψα να κάνουν το 1-1 απέδωσε καρπούς στο 61' όταν ο Γκαλέτι με εκπληκτικό σουτ-βολίδα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπάρη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η ανατροπή για τους νταμπλούχους Ελλάδας ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο λεπτά. Ο Λέτο απέφυγε δύο παίκτες πάνω στην γραμμή με τρομερή ατομική ενέργεια, σέντραρε για τον Ντιόγκο που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Νταμόντε με τον διαιτητή να καταλογίζει σωστά πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαλέτι που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Αμπάρη και το "Καραϊσκάκη" πήρε φωτιά.

Σούπερ Ντιόγκο και Νταρκογκόλ

Είκοσι λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Ντιόγκο ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα μια φάση όταν ύστερα από σέντρα του Ντομί, έκανε το πλασέ όμως ο Αμπάρης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε αλλαγές με επιθετικούς προσανατολισμούς με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση, λογάριασε όμως δίχως τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν δέχθηκε εξαιρετική μακρινή μπαλιά από τον Ντομί, έκανε με την μια το σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1.

Στο 93' οι ερυθρόλευκοι έχασαν δύο ευκαιρίες για να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ. Πρώτα ο Μπελούτσι με πλασέ μέσα από την περιοχή που απομάκρυνε ο Αμπάρης και μετά ο Ντουντού που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα με εξαιρετικό σουτ από αριστερή πλάγια θέση λίγο έξω από την περιοχή, όμως δεν τα κατάφερε.

*Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Μάουρο Μιλάνο. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό, υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ έχει πειραχθεί και ο μηνίσκος. Αυτό σημαίνει ότι ο 24χρονος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.
Συνέντευξη Τύπου
Ερνέστο Βαλβέρδε (προπονητής Ολυμπιακού): "Κατ' αρχάς, έχω γνωρίσει ποδοσφαιρικά κοινά όπως αυτά της Εσπανιόλ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον ήξερα μέχρι πρόσφατα και για εκείνους που έρχονται από το εξωτερικό ακούνε πολλά για τον κόσμο αυτό.

Πριν από λίγες μέρες ζήσαμε έναν αποκλεισμό από το Champions League, όμως σήμερα μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλήτρια.

Ο καλύτερος τρόπος για να νικάς είναι να παίζεις καλά. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και για να γίνει αυτό πρέπει να παίζεις καλά σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά μας έλειπε ο ρυθμός που τον βρήκαμε στην επανάληψη. Πρέπει λοιπόν να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Ελπίζω η νίκη αυτή να μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, αλλιώς όποτε θυμάμαι τους αγώνες όπως με την Ανόρθωση θα χτυπάω το κεφάλι μου! Τον Ντιόγκο ήθελα να τον δω από την αρχή γιατί είναι ένας παίκτης που παίζει για το γκολ. Πρέπει βέβαια να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να μάθει καλύτερα τον τρόπο του παιχνιδιού μας.

Δεν ξέρω αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχουμε. Ο Οσκαρ δεν έπαιξε σήμερα, θα παίξει μια άλλη φορά, δεν σημαίνει τίποτα ο αποκλεισμός του από την αποστολή. Υπάρχει μια πιθανότητα να φύγει ο Ραούλ Μπράβο".









Κάρλος Καρβαλιάλ (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κέρδισε το παιχνίδι αυτό. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς, δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Είμαι, όμως, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Ο Ολυμπιακός είχε δύο επίσημα ματς ακόμη και ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή σεζόν. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και πιο δυνατά. Είχαμε απέναντί μας μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει πάρει συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς θα βρούμε το ρυθμό μας και θα έχουμε καλή ομάδα.

Ο Αστέρας άλλαξε προπονητή, άλλαξε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του. Θα παίξουμε τα ματς σιγά σιγά και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Εμάς τώρα μας ενδιαφέρει το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα. Αλλάξαμε και φιλοσοφία, θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος που μπορούμε να φτάσουμε".



Όλα τα λεφτά...
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ο πιο ποιοτικός παίκτης που αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Ο Αργεντινός μέσος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε μαεστρικά τους ερυθρολεύκους στην ανατροπή. Μπορεί να έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες όμως ο Γκαλέτι παραμένει το "κλειδί" της ομάδας.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ντιόγκο που τα έκανε όλα, εκτός από το να σκοράρει καθώς ο Αμπάρης χάλασε την "γιορτή". Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με σωστές τοποθετήσεις, εξαιρετικές κινήσεις τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή και με τρομερές ατομικές ενέργειες που "ξεσήκωσαν" το "Καραϊσκάκη", δείχνει πως προσαρμόζεται πολύ γρήγορα και είναι ευτύχημα για τον Ολυμπιακό που τον απέκτησε. Με λίγες μόλις προπονήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές και πραγματικά όλο το μέλλον του ανήκει. Το αστέρι μέχρι στιγμής δείχνει πως το έχει...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική για κάποια λάθη στο ματς με την Ανόρθωση, συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουν οι ερυθρόλευκοι στην νίκη. Διόρθωσε όλες τις ατέλειες του πρώτου μέρους και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ήταν ουσιαστικές και επιτυχημένες.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή και τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ανόρθωση, οι φίλοι των ερυθρολεύκων ήταν και πάλι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού απέδειξαν πως είναι μαζί με την ομάδα τους και στις χαρές και στις λύπες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Για άλλον έναν αγώνα ο Χρήστος Πατσατζόγλου ήταν σε πολύ κακή μέρα. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος έκανε πολλές λάθος μεταβιβάσεις, "χάρισε" το γκολ στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχασε αρκετές μονομαχίες από τους προσωπικούς του αντιπάλους στην μεσαία γραμμή. Είναι φανερό πως ο Πατσατζόγλου είναι σε τραγική κατάσταση και δεν δείχνει να μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή.

Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έμπαιναν πολύ δυνατά στις περισσότερες φάσεις και το παιχνίδι τους ήταν επικίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις.
To Live του αγώνα...


Του Γιώργου Μαρκόπουλου

Στοιχεία Αγώνα
Διαιτητής: M. Γερμανάκος

Βοηθοί: Κ. Βάσσαλος (Αθήνας), Κ. Παπαχαραλάμπους (Αθήνας)

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"



Η 11άδα των γηπεδούχων Ολυμπιακός
(Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Γκαλέτι, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Λέτο, Ντιόγκο, Μήτρογλου
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Αστέρας Τρίπολης
(Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Νταμόντε, Μπαστία, Φάμπιο, Ουριμπάρι, Ζορζίνιο, Μιλάνο, Τσέζαρεκ
1' Έναρξη αγώνα
5' Κεφαλιά Ολυμπιακός Α. Παπαδόπουλος
Φάουλ του Λέτο μακρυά από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέρθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από δύσκολη γωνία δεν απείλησε τον Αμπάρη
10' Σουτ Ολυμπιακός Ντουντού
Δυνατό σουτ του Ντουντού έξω και αριστερά από τη μεγαλή περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη
17' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Λέτο από τα αριστερά, ο Ντιόγκο άφησε την μπάλα για το Μήτρογλου, με τον τελευταίο να κάνει το κοντρόλ και να επιχειρεί το σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι αλλά αυτή κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντομί πήρε το ριμπάουντ αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό
24' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία μέχρι τώρα από τον Ολυμπιακό δια ποδός Μήτρογλου. Ο Γκαλέτι με εκπληκτική σέντρα από τα δεξιά έβγαλε τον Μήτρογλου μόνο του μπροστά στον Αμπάρη αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Μαρσελάο
26' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Νταμόντε
30' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Καλή συνεργασία του Μήτρογλου με τον Ντιόγκο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Βραζιλιάνο να δοκιμάζει το πόδι του αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ
31' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Καλό πλασέ του Μήτρογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Αστέρα, ύστερα από πάσα του Πατσατζόγλου, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμπάρη
34' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Ουριμπάρι
37' Σουτ Αστέρας Τρίπολης Φάμπιο
Στην αντεπίθεση ο Αστέρας με το Φάμπιο μετά από λάθος του Πατσατζόγλου στη μεσαία γραμμή, αλλά το σουτ του μπλόκαρε με ευκολία ο Νικοπολίδης
41' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Σουτ του Ντιόγκο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στον προσωπικό του αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Πέναλτι Ολυμπιακός Πατσατζόγλου
Πέναλτι του Πατσατζόγλου, σε νεκρό χρόνο, πάνω στον Μιλάνο
45' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Τσέζαρεκ
Ο Τσέζαρεκ νίκησε τον Νικοπολίδη από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Μπελούτσι στη θέση του Πατσατζόγλου
48' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Εκπληκτική ενέργεια του Μπελούτσι στη μεσαία γραμμή, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του, έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ντιόγκο με το Βραζιλιάνο να τη δίνει με τη μία στον Μήτρογλου και το νεαρό επιθετικό από καλή θέση να κάνει το σουτ με το δεξί, αλλά ο Αμπάρης σε ετοιμότητα απομάκρυνε με τα πόδια
51' Κεφαλιά Ολυμπιακός Ντιόγκο
Σέντρα του Ντομί, κεφαλιά του Ντιόγκο από το ύψος του πέναλτι, ο Αμπάρης με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ
54' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Κοβάσεβιτς στη θέση του Μήτρογλου
56' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Φοβερό σουτ του Ντιόγκο με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αμπάρης απέκρουσε
59' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Αμπάρης
61' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Φωτοβολίδα του Γκαλέτι αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπάρη που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ
62' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζαϊρί στη θέση του Μιλάνο
63' Πέναλτι Αστέρας Τρίπολης Νταμόντε
Πέναλτι του Νταμόντε στον Ντιόγκο
63' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Γκαλέτι με συρτό και τεχνικό σουτ νίκησε τον Αμπάρη από την άσπρη βούλα και με δύο προσωπικά γκολ δίνει το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους
70' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντιόγκο
Εξαιρετική σέντρα του Ντομί από τα αριστερά που βρήκε τον Ντιόγκο στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Αμπάρη
77' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Ζαϊρί
78' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Καμπούροφ στη θέση του Μπαστία
78' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζεάν Κάρλος στη θέση του Ουριμπάρι
80' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Στολτίδης στη θέση του Λέτο
81' Γκολ Ολυμπιακός Κοβάσεβιτς
Μπαλιά του Ντομί πίσω από τη σέντρα, που έβγαλε στην πλάτη του Αστέρα Τρίπολης τον Κοβάσεβιτς με τον Σέρβο να κάνει με τη μία το πλασέ και να σημειώνει το 3-1
89' Κόκκινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Ζαϊρί
Τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Ζαϊρί και αποβλήθηκε
90' Έναρξη καθυστερήσεων 3 Λεπτά
93' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μπελούτσι
Πλασέ του Μπελούτσι από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, ο Αμπάρης απομάκρυνε
93' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντουντού
Ωραίο σουτ του Ντουντού από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, ο Αμπάρης σε ετοιμότητα απομάκρυνε σε κόρνερ
93' Λήξη αγώνα



































































































TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ