ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αρχίζει εβδομάδα "φωτιά" με Κορμπεράν, μεταγραφές και Σλόβαν

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν ADRIAN DENNIS/AFP

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία "καυτή" εβδομάδα, κατά την οποία επισημοποιείται η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κάρλος Κορμπεράν, ενώ προχωρούν μεταγραφικά ζητήματα. Στο βάθος και το παιχνίδι με τη Σλόβαν.

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν. Η εβδομάδα μάλιστα που μπήκε προβλέπεται "καυτή" σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, στο ζήτημα του προπονητή, το οποίο κλείνει. Πλέον, μένει η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να αρχίσει η εποχή του Κάρλος Κορμπεράν.

Το SPORT24 και ο Θέμης Καίσαρης είχαν αποκαλύψει πως ο 39χρονος Ισπανός προπονητής ήταν στη λίστα των ερυθρόλευκων και μάλιστα αποτελούσε ένα από τα φαβορί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, έχοντας φτάσει στον τελικό ανόδου για την Premier League με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι νέος, φιλόδοξος και με αρκετά ενδιαφέρουσα φιλοσοφία, έχοντας υιοθετήσει τις αρχές του από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει η επισημοποίηση της συμφωνίας, ώστε ο 39χρονος Ισπανός προπονητής να ξεκινήσει το έργο του στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις και στα μεταγραφικά

Εκτός από το θέμα του προπονητή, ο Ολυμπιακός τρέχει να κλείσει και μεταγραφικά του ζητήματα. Δεν είναι άγνωστο πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν άμεσα ένα εξτρέμ και έναν μεσοεπιθετικό. Το όνομα που παίζει πιο δυνατά για τους ερυθρόλευκους είναι ο Ένις Μπάρντι.

Η AS ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την αγορά του 27χρονου μεσοεπιθετικού αντί 3.000.000 ευρώ ενώ άλλο 1.500.000 αναμένεται να δοθεί με τη μορφή μπόνους. Ωστόσο, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Τα ισπανικά ΜΜΕ, μεταδίδουν πως η Λεβάντε έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φραν Βιγιάλμπα.

Ο Ολυμπιακός επίσης θέλει να κλείσει ένα εξτρέμ, με τον Ματέο Τραμονί να βρίσκεται επίσης στο κάδρο. Την περίπτωση του 22χρονου Γάλλου ακραίου επιθετικού αποκάλυψε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Φυσικά, οι ερυθρόλευκοι μπορεί να κινηθούν και για περίπτωση του κεντρικού επιθετικού. Ειδικά από την περίπτωση που μπορεί να πωληθεί, είτε ο Τικίνιο, είτε ο Χασάν, με τους Βραζιλιάνους να συνδέουν τον Βραζιλιάνο στράικερ του Ολυμπιακού με την Μποταφόγκο.

Πλησιάζει το παιχνίδι με τη Σλόβαν

Μέσα σ' όλη αυτή την κατάσταση πλησιάζει και το παιχνίδι με τη Σλόβαν. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Σλοβάκους την Πέμπτη (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT, LIVE SPORT24) στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πλέον, έχει γίνει ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ομάδας του Πειραιά η πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι, το παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν είναι μία πρώτη ευκαιρία για να ξεπεραστεί το σοκ του αποκλεισμού από τη Μακάμπι, αλλά και να γίνει το πρώτο βήμα για το Europa League.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή ανακοινώθηκε η λίστα του Ολυμπιακού, στην οποία αναμένεται να προστεθεί ο Ντορόν Λάιντνερ και μία μεταγραφή, εάν αυτή πραγματοποιηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ