ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Τικίνιο και Μποταφόγκο

/  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
/ - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Βραζιλία, η Μποταφόγκο τα έχει βρει με τον Τικίνιο για συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024. Φέρεται να μην υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία για Τικίνιο και Μποταφόγκο συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ζόρζε Νίκολα, ο 31χρονος στράικερ του Ολυμπιακού τα έχει βρει με τους Βραζιλιάνους, όσον αφορά στο συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δυόμιση ετών, δηλαδή έως τον Δεκέμβριο του 2024. Ωστόσο, συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει.

Ο Τικίνιο βρίσκεται κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Σλόβαν, κάτι το οποίο τονίζουν και οι Βραζιλιάνοι.

Την περασμένη Παρασκευή (23/7) διαβάσατε στο SPORT24 πως η Μποταφόγκο προσπαθεί να δελεάσει με το οικονομικό σκέλος της προσφοράς της, δίνοντας στον Τικίνιο περισσότερα χρήματα από τις τρέχουσες απολαβές του στον Ολυμπιακό, με μια όμως προϋπόθεση: να μην χρειαστεί να πληρώσει για την αγορά του.

Κάτι που όπως σημείωναν τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία οι "ερυθρόλευκοι" δεν δέχονται, αξιώνοντας 1 εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του Τικίνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ