ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κινείται για να κλείσει εξτρέμ και χαφ μέχρι το πρώτο ματς με τη Σλόβαν

Ο Κάλουμ Στάιλς
Ο Κάλουμ Στάιλς © 2022 ANNA SZILAGYI / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός μετά τους Ίνμπομ Χουάνγκ και Ντορόν Λάιντνερ κινείται για να κλείσει εξτρέμ και χάφ μέχρι το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 Αυγούστου.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ -έτσι ενημέρωσε ο ίδιος πως προφέρεται το όνομά του- και ο Ντορόν Λάιντνερ θα δηλωθούν την Παρασκευή (29/7) στην λίστα που θα στείλει ο Ολυμπιακός στην UEFA, με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, ενδέχεται να προχωρήσουν σε άλλες δύο αλλαγές στη λίστα -όπως έχουν δικαίωμα- μέχρι την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη (έως τις 3 Αυγούστου). Και αυτό διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός κινείται έντονα για την απόκτηση εξτρέμ, αλλά και χαφ.

Για την υπόθεση του εξτρέμ, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τρεις – τέσσερις παίκτες. Όμως, για τον χαφ είναι κάτι καινούργιο, υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη τον Χουάνγκ, αλλά και τον Σκάρπα για τον Ιανουάριο.

Προς το παρόν, δεν έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο για τον χαφ. Έτσι κι αλλιώς, από τον Ολυμπιακό δεν λένε το παραμικρό για τις μεταγραφικές υποθέσεις, πριν έρθει κάποιος παίκτης στην Ελλάδα. Δεν έχει διευκρινιστεί, για παράδειγμα, αν ο παίκτης που κυνηγάει ο Ολυμπιακός είναι 6άρι, 8άρι ή 10άρι.

Αν γίνεται μία ακόμη προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Στάιλς από την Μπάρνσλεϊ. Ή αν υπάρχει νέα πίεση προς την Παλμέιρας για την άμεση ενσωμάτωση του Σκάρπα στους ερυθρόλευκους. Το πιθανότερο είναι οι ερυθρόλευκοι να ετοιμάζουν κάποια έκπληξη.

Όλα αυτή την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα στην ομάδα του. Η πειραϊκή ΠΑΕ κινείται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κάθε εβδομάδα και κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Αντώνη Οικονομίδη σχολίασαν το ευρωπαϊκό κάζο του Ολυμπιακού, το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και την επόμενη ημέρα στην ομάδα, όπως και όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ