ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συμφωνία στα 3 εκατ. ευρώ με Λεβάντε για τον Μπάρντι σύμφωνα με την "AS"

Ο Ένις Μπάρντι
Ο Ένις Μπάρντι © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Λεβάντε για την αγορά του Ένις Μπάρντι αντί 3.000.000 ευρώ και πλέον απομένει το "ναι" του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την αγορά του 27χρονου μεσοεπιθετικού αντί 3.000.000 ευρώ, ενώ άλλο 1.500.000 αναμένεται να δοθεί με τη μορφή μπόνους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Λεβάντε έχει ανάγκη από χρήματα, ενώ πλέον το... μπαλάκι έχει πάει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την πρόταση.

Ο Μπάρντι είναι από τη Βόρεια Μακεδονία, αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Ο παίκτης ανήκει στη Λεβάντε από το 2017, όταν τον αγόρασε για 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την Ούιπεστ.

Ο Μπάρντι έχει συμβόλαιο με τη Λεβάντε έως το 2024. Την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στη La Liga με τις νυχτερίδες, σκόραρε τρεις φορές, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ