ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι ξεχωριστές ευχές του Τσιμίκα στον "αδερφό" Τιάγκο

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νόριτς σε ματς για το FA Cup | 2 Μαρτίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νόριτς σε ματς για το FA Cup | 2 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα συμπλήρωσε την Δευτέρα 31 χρόνια ζωής και ο Κώστας Τσιμίκας έσπευσε να του δώσει και διαδικτυακά τις ευχές του, μέσω μίας όμορφης ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Οι Κώστας Τσιμίκας και Τιάγκο Αλκάνταρα προσγειώθηκαν αμφότεροι στο Άνφιλντ το καλοκαίρι του 2020 και στον 1,5 χρόνο παρουσίας τους έχουν αναπτύξει μία πολύ δυνατή φιλία, με τους δυο τους να κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου.

Μία ημέρα μετά από το σούπερ ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι (2-2), ο πολιτογραφημένος Ισπανός μέσος είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας 31 χρόνια ζωής και ο διεθνής μπακ δεν θα μπορούσε να μη του στείλει και διαδικτυακές ευχές με ιδιαίτερο τρόπο.

Οι ξεχωριστές ευχές του Τσιμίκα στον "αδερφό" Τιάγκο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΜΙΚΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο "Τσίμι" δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας τα εξής: "Ευτυχισμένα γενέθλια αδερφέ! Αξίζεις τον κόσμο".

Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτες, μαζί με τον Ντιόγκο Ζότα, είχαν πάρει πρόσφατα μέρος σε παιχνίδι γνώσεων που είχε διοργανώσει χορηγός των κόκκινων, προσφέροντας ρεσιτάλ γέλιου με την απίστευτη χημεία τους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ