VIRAL

Ο απολαυστικός Τσιμίκας πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων σε παιχνίδι γνώσεων με Τιάγκο και Ζότα

Ο απολαυστικός Τσιμίκας πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων σε παιχνίδι γνώσεων με Τιάγκο και Ζότα
PRINT SCREEN | TWITTER.COM/LFC

Χορηγός της Λίβερπουλ οργάνωσε παιχνίδι γνώσεων και... αυτοσχεδιασμού έχοντας ως καλεσμένους τους Τσιμίκα, Τιάγκο και Ζότα, με τον Έλληνα να διεθνή να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ γέλιου συνεπικουρούμενος από τον Ισπανό και τον Πορτογάλο.

Με την Λίβερπουλ να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα (λόγω της διακοπής για ματς των εθνικών ομάδων) και το φίλαθλο κοινό της να είναι πιο χαλαρό, ένας εκ των χορηγών της ομάδας, η Thinkmarkets, είχε μία ευφάνταστη ιδέα.

Αυτή ήταν να δημιουργήσει ένα παιχνίδι γνώσεων που αφορά τους ρεντς, με τους τρεις παίκτες που κλήθηκαν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους αλλά και να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά να είναι οι Κώστας Τσιμίκας, Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα.

Οι δοκιμασίες μάλιστα δεν ήταν λίγες, τουναντίον. Στην πρώτη, η τριάδα των διαγωνιζόμενων κλήθηκε να αναγνωρίσει συμπαίκτες τους, είτε βλέποντας κάποια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, είτε ακούγοντας τη φωνή κάποιου.

Στη συνέχεια, ο πήχης ψήλωσε απότομα αφού μέσα σε 30 δευτερόλεπτα θα έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις του στιλ "Ποιες είναι οι ομάδες απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει ο Ζότα", "Ποιες είναι οι εθνικότητες των παικτών της Λίβερπουλ", ή "Ποιες είναι οι ομάδες από τις οποίες αποκτήθηκαν οι νυν παίκτες της Λίβερπουλ".

Ακολούθως, ο κάθε παίκτης έπρεπε να περιγράψει στους άλλους δύο κάποιον άλλο συμπαίκτη τους, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει αλλά να είναι υποχρεωμένος να τους βοηθήσει μόνο με γκριμάτσες για να τους "φωτογραφίσει" την απάντηση που έψαχναν.

Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι παραγωγοί του παιχνιδιού φρόντισαν να προσφέρουν την απόλυτη πρόκληση στον Τσιμίκα και στους Τιάγκο και Ζότα, βάζοντάς τους να βρουν έναν συμπαίκτη τους στο προπονητικό κέντρο και να του ζητήσουν να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που φωνάζει η κερκίδα για τον καθένα τους.

Στην περίπτωση του Έλληνα μπακ τα πράγματα ήταν δύσκολα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο διάσημο τραγούδι που να έχει βγάλει το Kop για εκείνον, με αποτέλεσμα να χρειαστεί... αυτοσχεδιασμός και άκρως εύθυμη διάθεση.

Αυτά τα στοιχεία τα διέθετε ο Ιμπραΐμα Κονατέ, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να τραγουδάει για χάρη του Τσιμίκα στα γαλλικά, δίκην ράπερ, μπροστά σε μία αίθουσα όπου οι παριστάμενοι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν γονατίσει από τα γέλια...

TAGS VIRAL ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ