VIRAL

Λίβερπουλ: Ο Κονατέ χάρισε το ομορφότερο χαμόγελο σε μικρό οπαδό των ρεντς

Λίβερπουλ: Ο Κονατέ χάρισε το ομορφότερο χαμόγελο σε μικρό οπαδό των ρεντς
PRINT SCREEN / INSTAGRAM.COM/LIVERPOOLFC/

Ο Ιμπραΐμα Κονατέ "ζήλεψε" τη δόξα των Ζότα και Τσιμίκα μετά από το γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ και θέλησε και εκείνος να κλέψει την παράσταση, κάνοντας ευτυχισμένο έναν μικρό οπαδό της ομάδας στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η βραδιά στο Σίτι Γκράουντ ήταν αρκετά στρεσογόνα για την Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή, όμως στο τέλος φρόντισε να αποζημιώσει τους φίλους της και με το παραπάνω, αφού με το γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 78ο λεπτό από την θαυμάσια ασίστ του Κώστα Τσιμίκα έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Νότιγχαμ Φόρεστ και έκλεισε θέση για τους 4 του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι σε νοκ-άουτ ματς που θα λάβει χώρα μέσα στο διήμερο 16/17 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ.

Ένας μάλιστα πιτσιρικάς οπαδός των ρεντς θα θυμάται πιθανότατα για όλη τη ζωή του αυτό το ματς, αφού όχι μόνο βρέθηκε στο πέταλο που φιλοξενούσε τους εκδρομείς οπαδούς των ρεντς, καθισμένος στους ώμους του μπαμπά του, αλλά έλαβε και ένα ιδιαίτερο δώρο στο φινάλε.

Αυτό το έκανε ο Ιμπραΐμα Κονατέ, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την εξέδρα για να χαιρετήσει τον κόσμο και εντοπίζοντας τον πιτσιρικά, έβγαλε τη φανέλα του, για να τον δείξει με το δάχτυλο και να του πετάξει τη φανέλα του ως ενθύμιο.

Η κίνηση αυτή χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο στον μικρό φίλο της Λίβερπουλ και συγκίνησε τον πατέρα του, ο οποίος μάλιστα πήρε τη φανέλα για να την βάλει μέσα από το μπουφάν του, θέλοντας να είναι σίγουρος πως δεν θα χαθεί με τίποτα αυτό το ξεχωριστό ποδοσφαιρικό κειμήλιο που προσέφερε ένας παίκτης της ομάδας στον γιο του.

Σημειώνεται πως ο Κονατέ έχει ένα ιδιαίτερο ρεκόρ με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, από τότε που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λειψία, με τον 22χρονο Γάλλο στόπερ να μην έχει χάσει ακόμα σε ματς που έχει αγωνιστεί, με τον απολογισμό του ως τώρα σε 18 παιχνίδια να είναι 15 νίκες και 3 ισοπαλίες.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ