ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Ο Ζότα συνέκρινε Τσιμίκα με Τιάγκο κι ο Έλληνας έβγαλε νικητή

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Λίβερπουλ, μοιράζοντας την ασίστ στον Ζότα, με τον Πορτογάλο να συγκρίνει τον "Τσίμι" με τον Τιαγκό και τον Έλληνα αμυντικό να βγάζει "νικητή".

Η Λίβερπουλ έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Φόρεστ και πανηγύρισε την πρόκριση στους 4 του FA Cup. Ο Ζότα ήταν εκείνος που χάρη στο γκολ του χάρισε τη νίκη στους κόκκινους, με τον Κώστα Τσιμίκα να τον ταΐζει με ασίστ.

Ο Έλληνας αμυντικός, που πρωταγωνίστησε στο νικητήριο γκολ, το πανηγύρισε με ένα καπνογόνο στο χέρι, δημοσιεύοντας στα social media την αντίστοιχη φωτογραφία. Στη λεζάντα της ανάρτησης εκτός από το "Voilà" ο Τσιμίκας έγραψε και delivery (=πάσες), με τον Ζότα να σχολιάζει και να θέτει στον 25χρονο ένα δίλημμα.

Συγκεκριμένα, θέλησε να τον συγκρίνει με τον Τιάγκο, με τον Έλληνα διεθνή να βγάζει "νικητή", υποδεικνύοντας ως τον καλύτερο σε πάσες και ασίστ τον Ισπανό.

Το σχόλιο του Ζότα και το δίλημμα στον Κώστα Τσιμίκα
Το σχόλιο του Ζότα και το δίλημμα στον Κώστα Τσιμίκα PRINT SCREEN INSTAGRAM

Θυμίζουμε ότι το γκολ του Πορτογάλο έφερε θύελλα ενθουσιασμού στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους εκδρομείς οπαδούς της Λίβερπουλ και αυτό είχε ως συνέπεια να εκτοξευτεί καπνογόνο στο χορτάρι, όταν και ανέλαβε δράση ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Αυτό έγινε μέσω της κίνησής του να σηκώσει το καπνογόνο και να το βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Τσιμίκα να ενεργεί πιο συνετά από τον Χάρβεϊ Έλιοτ, που σε ανάλογο σκηνικό μετά την κατάκτηση του League Cup σήκωσε το καπνογόνο και άρχισε να πανηγυρίζει κρατώντας το, οδηγώντας την αγγλική FA να του ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ