ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαλβέρδε, ο "Κούτσια" και τα άλλα παιδιά

Ο Βαλβέρδε, ο "Κούτσια" και τα άλλα παιδιά
New Image

Τι παίζει με Βαλβέρδε, Κούτσια, Πάρντο; Το SPORT 24 απαντά. Ντουντού: "Το λιγοτέρο για... Ντάρκο"

Στον Πειραιά εδώ και χρόνια έχουν δύο συνήθειες, μια καλή και μια κακή. Η καλή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η κακή είναι η αναζήτηση προπονητή.
Την φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ψάχνει για νέο τεχνικό, όμως η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θεωρείται δεδομένη και όλα είναι στον αέρα.

Ο "Βάσκος" με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες σε ισπανικά ΜΜΕ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, επαναλαμβάνοντας το οικογενειακό του πρόβλημα, όμως παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον ζωή του στο μεγάλο λιμάνι.

Απο την πλευρά της διοίκησης, το σκηνικό δεν διαφοροποιείται. Αρχικά ο Σωκράτης Κόκκαλης επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Βαλβέρδε, όμως λίγο η καθυστέρηση της απάντησης του Ισπανού, λίγο η κόντρα με τον Λέτο, λίγο ο αποκλεισμός από την Σεντ Ετιέν, άλλαξαν τα δεδομένα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών ψάχνει για νέο προπονητή απλά το σκέφτεται και στην απόφαση του ίσως παίξει ρόλο το Κύπελλο...

Τα σενάρια είναι πολλά όμως το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ θα το αποφασίσει ο Σωκράτης Κόκκαλης και φυσικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το σίγουρο είναι πως για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό δεν είναι βέβαιο ποιος θα κάθεται στον πάγκο και του χρόνου.

Όσο για τον κόσμο και τους παίκτες, η πλειοψηφία έχει ψηφίσει υπέρ της παραμονής του Ισπανού, όμως ούτε οι φίλαθλοι, ούτε οι ποδοσφαιριστές αποφασίζουν...

Πρώτος στόχος ο "Κούτσια" αλλά...

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, είναι επίσης γνωστό πως ο ταλαντούχος άσος θέλει να φορέσει τα "ερυθρόλευκα", τί γίνεται όμως με τον Εργοτέλη;

Οι Κρητικοί γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν στις τάξεις τους ένα περιουσιακό στοιχείο και θέλουν -όπως είναι λογικό- να το εκμεταλλευτούν. Ο Κουτσιανικούλης είναι ένα γνήσιο ταλέντο και για να καταφέρουν οι Πειραιώτες να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπι.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Νίκου Τζώρτζογλου στην "Sportday" όπου υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως με 1 εκ. ευρώ όποιος ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να πάρει μόνο την αφίσα!

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν συνηθίζουν να μπαίνουν σε παζάρια ιδιαίτερα την στιγμή που οι απαιτήσεις του Εργοτέλη μοιάζουν υπερβολικές, όμως έχουν ένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους, την επιθυμία του παίκτη.

Ο "Κούτσια" είναι Ολυμπιακός όπως έχει δηλώσει, το όνειρο του είναι να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" όμως αυτό δεν φτάνει...

Όσο πάντως πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα με το φινάλε να παραμένει άγνωστο.

Πάρτον... Πάρντο

Το ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα είναι δεδομένο, ιδιαίτερα μετά την μέτρια εμφάνιση του Κόβατς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η αλήθεια είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μόλις μια αξιόπιστη λύση για την θέση του γκολκίπερ και δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι και τη νέα σεζόν.

Ο Ούγκο Πάρντο που ξεκινήσε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλίκια (26), έχει εξαιρετικές ικανότητες όπως φάνηκε από την περυσινή του θητεία στον Ηρακλή, αρέσει στον Βαλβέρδε και μοιάζει -όχι άδικα- η ιδανική λύση.

Κι αν το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε αίσιο τέλος το περασμένο καλοκαίρι λόγω "Γηραιού", αυτή τη φορά το έδαφος μοιάζει πιο πρόσφορο από ποτέ.

Ο γκολκίπερ έχει εκφράσει τον πόθο του να αγωνιστεί στο μεγάλο λιμάνι, στην Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και θέλει σαν τρελός να φύγει και οι Πειραιώτες τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Μάλιστα το ενδεχόμενο να μην χρειαστεί οι "ερυθρόλευκοι" να πληρώσουν τους Ρουμάνους μοιάζει αρκετά πιθανό, αφού ο Πάρντο ίσως μείνει ελέυθερος το καλοκαίρι.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει κάτι λιγότερο από 500 χιλιάδες ευρώ για να τον φέρει στο λιμάνι. Όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα τελειώσει σύντομα θετικά!

Ο Ντουντού δεν ξεχνά και τιμά τον Νταρκογκόλ

Το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν στον Πειραιά. Άλλωστε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι περισσότεροι παίκτες των "ερυθρολεύκων" αφιέρωσαν τον τίτλο στον Νταρκογκόλ. Το ίδιο έκανε και ο Ντουντού με δηλώσει του στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

"Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Κοβάτσεβιτς είναι ένα μεγάλο είδωλο στην πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού και πάντοτε ένα πολύ αγαπημένο μέλος της ομάδας μας. Ήμασταν πολύ λυπημένοι που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και το ότι του αφιερώσαμε το πρωτάθλημα, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

*Σκάουτερ του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψουν στην Γαλλία προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.














































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ