ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζον Ο'Σέι υπηρεσιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, τον Απρίλιο η οριστική απόφαση για τον επόμενο μόνιμο προπονητή

Ο Τζον Ο'Σέι υπηρεσιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, τον Απρίλιο η οριστική απόφαση για τον επόμενο μόνιμο προπονητή
Ο Τζον Ο'Σέι με την προπονητική στολή της εθνικής Ιρλανδίας Κ21 PRINT SCREEN

Ο Τζον Ο'Σέι θα καθοδηγήσει από τον πάγκο την εθνική Ιρλανδίας για τα δύο επίσημα φιλικά του Μαρτίου με το Βέλγιο και την Ελβετία. Τον Απρίλιο η ομοσπονδία της χώρας θα πάρει την οριστική απόφαση για τον μόνιμο προπονητή.

Τον Τζον Ο'Σέι ως υπηρεσιακό προπονητή ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καθίσει στον πάγκο της Ιρλανδίας για τα δύο φιλικά του Μαρτίου κόντρα σε Βέλγιο και Ελβετία.

Ο 42χρονος θεωρείται θρύλος της εθνικής, καθώς έχει φορέσει το εθνόσημο σε 118 ματς και βρίσκεται στην τρίτη θέση με τους διεθνείς που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές πίσω από τους Ρόμπι Κιν (146) και Σέι Γκίβεν (134).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ο΄Σέι θα αναλάβει τα ηνία ομάδας ως πρώτος τεχνικός, αφού μέχρι σήμερα είχε εργαστεί σε Ρέντινγκ, Στόουκ, Μπέρμιγχαμ και Ιρλανδία ως βοηθός.

Σημειώνεται ότι η Ιρλανδία είναι μία από τις προσεχείς αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας στην League B του Nations League 2024-25, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι στις αρχές Απριλίου θα λάβει την οριστική απόφαση για τον επόμενο μόνιμο προπονητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ