ΑΕΛ

O Σολάνο στο SPORT 24

O Σολάνο στο SPORT 24
Σολάνο

Ο Νολμπέρτο Σολάνο μίλησε στο SPORT 24 για την μεταγραφή του στην Λάρισα και τις φιλοδοξίες της ομάδας

SPORT 24: Υπήρχαν πληροφορίες, προτού μάθουμε για την συμφωνία σας με την Λάρισα, ότι είχατε πρόταση από τον Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσμπάγια, αληθεύει κάτι τέτοιο;

Σολάνο: " Ναι είναι γεγονός ότι μιλάγαμε μαζί για το ενδεχόμενο να πάω στην Κύπρο, αλλά εκείνη την περίοδο είχα μια σπουδαία πρόταση και από την Αμερική ( Λ.Α. Γκαλαξι ), όμως οι διαπραγματεύσεις αργούσαν και έτσι έμειναν πίσω τα πράγματα".

SPORT 24: Η Λάρισα πότε μπήκε στο κόλπο της απόκτησης σας;

Σολάνο: " Σχεδόν παράλληλα με αυτήν της Ανόρθωσης όμως έπρεπε να σκεφτώ περισσότερο σαν επαγγελματίας και έτσι παρά το γεγονός ότι η Κυπριακή ομάδα θα έπαιζε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εγώ ήθελα να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, και είναι αλήθεια ότι η Super League είναι λίγο καλύτερη από το πρωτάθλημα της Κύπρου".

SPORT 24: Η απόφαση σας να αφήσετε την Πρεμιερ Λιγκ μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια είναι δύσκολη για εσάς;

Σολάνο: " Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν και τόσο δύσκολη από την στιγμή που είχα την στήριξη της οικογένειας μου σε αυτή την απόφαση, μάλιστα η γυναίκα μου ήθελε πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα έτσι είχα έναν παραπάνω λόγο να έρθω εδώ".

SPORT 24: Υπήρχαν άλλες προτάσεις για εσάς εκτός από την Λάρισα και την Ανόρθωση; Είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρθηκαν για εσάς κάποιες ομάδες από την Πρέμιερ, όπως και άλλες μεγάλες ομάδες εδώ στην Ελλάδα

Σολάνο:

Ναι υπήρχαν πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, αλλά κάποιες από αυτές άργησαν να εκδηλωθούν, ενώ άλλες έμειναν μόνο στα λόγια".

SPORT 24: Στο παρελθόν υπήρξατε συμπαίκτης με τον Νίκο Νταμπίζα στην Νιούκαστλ, μιλήσατε μαζί του πριν αποφασίσετε να έρθετε στην Λάρισα, και τι σας είπε εκείνος;

Σολάνο: " Μιλήσαμε μαζί αρκετές φορές και μου έδωσε να καταλάβω ότι η Λάρισα είναι ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, έτσι το θεώρησα σαν μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου να έρθω στην Ελλάδα και να δουλέψω σκληρά, έτσι ώστε προοδεύσω και εγώ μαζί με τον σύλλογο".

SPORT 24: Είσαστε πλέον στην Ελλάδα κοντά ένα μήνα, ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την χώρα μας, και τι σας αρέσει περισσότερο;

Σολάνο: " Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ και πραγματικά διαπιστώνω ότι είναι μια πολύ όμορφη χώρα με εκπληκτικό καιρό, ενώ και η Αθήνα μου αρέσει αρκετά καθώς πρόκειται για μια μεγάλη πόλη που έχει τα πάντα, όπως και η Λάρισα φυσικά που όμως είναι σαφώς πιο ήσυχη, κάτι όμως που βοηθάει έναν επαγγελματία να προσηλωθεί στους στόχους του, εξάλλου εγώ δεν ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα αλλά για να κερδίσω τίτλους".

SPORT 24: Ποιοι είναι οι στόχοι σας με την ομάδα της Λάρισας, τι θέλετε να πετύχετε με την παρουσία σας στην ομάδα;

Σολάνο: " Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε τίτλους καθώς το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, τις οποίες έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όμως αν δουλέψεις σωστά και βάλεις στόχους τότε μπορείς να πετύχεις τα πάντα, ειδικά αν έχεις και την στήριξη του κόσμου και απ' ότι είδα η Λάρισα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της".

SPORT 24: Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο της Λάρισας εν όψη της νέας σεζόν;

Σολάνο: " Θέλω να τους πω να έχουν υπομονή καθώς όλοι μας προσπαθούμε για να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, σκοπός μας είναι να δουλέψουμε σαν επαγγελματίες και να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι και ευχαριστημένοι με το θέαμα που θα παρακολουθούν, και όταν γίνει αυτό τότε θα έρθουν και οι τίτλοι".



























TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ