ΑΕΛ

Χωρίς Μπενζά-Ζουράφσκι με Ηρακλή

Χωρίς Μπενζά-Ζουράφσκι με Ηρακλή
Μπενζά

Την ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη(20:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του πέραν του Μπο Μπενζά που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και τον Μάτσεϊ Ζουράφσκι καθώς ο Πολωνός φορ έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.
Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην προπόνηση της Τρίτης. Παράλληλα εκτός αποστολής για το φιλικό με τον "Γηραιό", έμεινε και ο νεαρός Μπαλής.

Ο Μαουρίτσιο Φεράρι αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ ο παίκτης ενδέχεται σήμερα να είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα.

Οι φίλοι της ΑΕΛ, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 17Α στην είσοδο της οποία θα λειτουργεί εκδοτήριο εισιτηρίων (τιμή 10 ευρώ) για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Πρόβα τζενεράλε με Καβάλα

Στο μεταξύ το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι με αντίπαλο την Καβάλα στο "Αλκαζάρ" την Κυριακή 24 Αυγούστου .

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής Θωμάς Κουκλομένος (Λάρισας), με βοηθούς τους Δ. Γκάγκα και Α. Βασιλό του ιδίου Συνδέσμου.










TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ