ΑΕΛ

Τέλειωσε πριν αρχίσει του Ντουαλά

Τέλειωσε πριν αρχίσει του Ντουαλά
Ντουαλά, Παναθηναϊκός

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι τελικές συζυτήσεις Πηλαδάκη και Ντουαλά και η ΑΕΛ απέρριψε την περίπτωσή του

Η καταρχήν συμφωνία με τον Ρούντολφ Ντουάλα οδηγήθηκε σε οριστικό ναυάγιο με τους "βυσσινί". Ο υποψήφιος για την θέση του πλάγιου μπακ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον κ. Πηλαδάκη και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.
Ο πρόεδρος της Λάρισας όμως έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε να βάλει τέλος στις διαπραγματεύσεις και τις όποιες απαιτήσεις του παίκτη ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν.

Ετσι, το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου βρίσκονται επαφές με άλλους υποψήφιους στόχους για να ολοκληρωθεί η ενίσχυσει της ΑΕΛ στην συγκεκριμένη θέση.

Στα αγωνιστικά, οι "βυσσινί" το απόγευμα της Δευτέρας ακολούθησαν προπόνηση με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος απέναντι στην ομάδα του Βόλου έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Ο Μπαλής συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπενζά ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο.




TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ