ΠΑΟΚ

Ο Σάντος ετοιμάζει τον Κονσεϊσάο

Ο Σάντος ετοιμάζει τον Κονσεϊσάο
Κονσεισάο

Τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ετοιμάζει για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη ο Φερνάντο Σαντος

Ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του όπως έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις προσανατολίζεται να παρατάξει στο ντέρμπι με τον Άρη ουσιαστικά την ίδια ενδεκάδα με αυτή της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης.
Οι τρεις διαφορές θα έχουν να κάνουν όπως όλα δείχνουν με την παρουσία του Γκάβραντσιτς στο κέντρο της άμυνας, του Γεωργιάδη στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και του Σάλμον αντί του Ίλιεφ στην επίθεση.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να προτιμά το 4-4-2 με το οποίο είχε παρατάξει το σύνολό του και στο Παγκρήτιο την περασμένη Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ με τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια.

Στον χώρο της άμυνας στα δεξιά αναμένεται να βρίσκεται ο Μελίσσης και στα αριστερά ο Σνάουτσνερ με κεντρικό δίδυμο τους Κνολ και Γκάβραντσιτς στο ντεμπούτο του διεθνή Σέρβου.

Στα χαφ θα είναι ο Μπαϊάνο μαζί με το Βερόν έχοντας δεξιά τους τον Γεωργιάδη και αριστερά τον Γκονζάλες ενώ επιθετικό δίδυμο τη φορά φαίνεται να προτιμάται αυτό των Χριστοδουλόπουλου με τον Σάλμον.

Όσο για τους Κονσεϊσάο και Φρούνζα; Οι κάρτες τους μπορεί να έχουν φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Σάντος υπολογίζει μόνο στον Πορτογάλο κι όχι και στον Μολδαβό λόγω των μόλις δύο ημερών που θα είναι με την ομάδα.

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ αυτό περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν προπονήθηκε και σήμερα λόγω ίωσης ενώ οι Ορφανός και Αθανασιάδης συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά.

Όσο για την αυριανή προπόνηση που θα είναι και η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας με τις πόρτες να ανοίξουν για τους φιλάθλους της ομάδας στις 16:00.

Συνέντευξη στο site της UEFA - www.uefa.com - παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Θέμα αυτής οι αναμνήσεις του από την κατάκτηση του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας και η πρόκριση της Εθνικής μας στην τελική φάση του EURO 2008 που θα γίνει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ