ΠΑΟΚ

Σάντος: "Το ματς της χρονιάς"

Σάντος: "Το ματς της χρονιάς"
Σάντος

Σάντος: "Aποφασισμένοι οι παίκτες". ΠΑΕ: "Δεν ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς"

" Γνωρίζω ότι το κοινό αίσθημα είναι πως είναι το ματς της χρονιάς. Πρόκειται για ένα ιστορικό και μεγάλο ντέρμπι, οπότε θεωρείται ματς της χρονιάς", τόνισε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να πρόσθεσε: " Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχει πάντα πίεση, αλλά από άποψης πρωταθλήματος είναι απλά ένα παιχνίδι, που διακυβεύονται τρεις βαθμοί αλλά από άποψη κινήτρων, υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Η ατμόσφαιρα που έρχεται από έξω πολύ εύκολα εμποτίζει τον αγωνιστικό χώρο. Και οι παίκτες έχουν διάθεση για ωραία πράγματα, που σημαίνει να κερδίσουν το ματς. Αυτό ακριβώς το κλίμα υπάρχει στην ομάδα μας και ελπίζω να υπάρχει έντονο αυτό το κλίμα και να δημιουργήσει ενθουσιασμό, δύναμη, συγκέντρωση και όχι πίεση, που μόνο κακό κάνει. Ας χρησιμοποιήσουμε το κεφάλι, τη νοημοσύνη μας, αλλά αυτό που νιώθω από τους παίκτες είναι ότι νιώθουν μεγάλη αποφασιστικότητα για αυτό το ματς".

Για την ετοιμότητα των Γκάβραντσιτς και Κονσεϊσάο ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Ο Γκάβραντσιτς είναι έτοιμος και θα παίξει. Ο Σέρτζιο (σ.σ. Κονσεϊσάο) χρειάζεται περισσότερο χρόνο, αλλά είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Αφού θα παίξει ο Γκόραν (σ.σ. Γκάβραντσιτς) σίγουρα θα υπάρχει μία αλλαγή στην ενδεκάδα. Μπορεί να υπάρξει κι άλλη αλλαγή".

Αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Σάντος τόνισε: " Θεωρώ ότι με τον ΟΦΗ είχαμε μια καλή στάση, άρα θα ακολουθήσουμε αυτήν την τακτική", κι όσο για την εικόνα της ομάδας του μετά τις μεταγραφές που έγιναν σχολίασε: "Ο ΠΑΟΚ θα είναι τελείως διαφορετικός μετά τις μεταγραφές.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες φέρνουν θετικά πράγματα στην ομάδα και διαφορετικό αέρα, και αυτό θα κάνει καλό και στους υπόλοιπους. Κάθε φορά που υπάρχει καινούριος αέρας, κάνει καλό σε όλους. Με την ποιότητά τους φέρνουν μια ώθηση στην ομάδα. Άρα δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με ότι είχε δείξει έως τώρα".

Σχετικά με τον Άρη δήλωσε: "Ο Άρης είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που παλεύει το παιχνίδι επί 90 λεπτά. Αυτό περιμένω από τον Άρη".

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες τόνισε: "Πρέπει να παίζουμε για την ομάδα και τους φιλάθλους. Στο προηγούμενο παιχνίδι, όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας, η ομάδα παρουσίασε μεγάλη βελτίωση. Και αυτό έφερε ευκαιρίες για γκολ. Άρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αλλά το σημαντικό είναι να υλοποιήσουμε τις ευκαιρίες".

Αναφορικά με τα δύο χαμένα πέναλτι της ομάδας του ο Σάντος επισήμανε: "Για τα πέναλτι, ο πρώτος που έχασε ήταν ο Γεωργιάδης, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με τον ΟΦΗ επειδή απουσίαζε ο Γεωργιάδης, δοκιμάσαμε κάποιους παίκτες, η απόφαση ήταν για τον Ίλιεφ, αυτός ήταν προορισμένος να χτυπήσει το πέναλτι.

Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχε την αυτοπεποίθηση. Οι επόμενες λύσεις είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Γκονζάλες, ο οποίος πήγε πρώτος στην μπάλα. Έδειξε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν το έβαλε. Λάθη κάνουν όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ


Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με την οποία έκανε γνωστό ότι δεν θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

" Ενημερώνουμε αυτούς που επιχειρούν να κρύψουν την αγωνία τους, την αναξιοπρέπεια και τους φόβους τους πίσω από "κυνήγι μαγισσών" ότι ουδέποτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολείται με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς όπως επίσης ότι ουδέποτε ασχολούμαστε με το τι κάνουν άλλοι σύλλογοι στα σπίτια τους. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα…".




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ