ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράιαν Γκιγκς απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες βιαιοπραγίας εις βάρος της πρώην συζύγου του

Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας
Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας © 2020 CARL RECINE / AP IMAGES

Οι δικαστικές "περιπέτειες" για τον Ράιαν Γκιγκς έληξαν. Ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες βιαιοπραγίας εις βάρος της πρώην συζύγου του.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς αντιμετώπιζε κατηγορίες ότι βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2020.

Ο 49χρονος βετεράνος κρίθηκε μη ένοχος για τις κατηγορίες εις βάρος του, που σχετίζονται με την υπόθεση της χειριστικής και κακοποιητικής του συμπεριφοράς απέναντι στην πρώην κοπέλα του, από το 2017 μέχρι το 2020.

Ενώ ο Γκιγκς πέρασε από δίκη τον Ιούλιο του 2022, οι ένορκοι μετά από σύσκεψη 22 ωρών ενημέρωσαν τον δικαστή ότι δεν είχαν καταλήξει σε απόφαση. Σήμερα λοιπόν, έναν χρόνο μετά συνεχίστηκε η δίκη και ο πρώην αθλητής απαλλάχθηκε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν παρευρέθηκε στην δικαστική αίθουσα το πρωί της Τρίτης (18/07), αλλά ο δικηγόρος του, Κρις Ντό δήλωσε κατά την ακρόαση: "Ο κ. Γκιγκς είναι βαθιά ανακουφισμένος που η υπόθεση έφτασε επιτέλους στο τέλος της μετά από σχεδόν τρία χρόνια κατά τα οποία αγωνιζόταν για να καθαρίσει το όνομά του.

Ήταν πάντα αθώος για αυτές τις κατηγορίες, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ψέματα για αυτόν στο δικαστήριο. Τώρα κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες και στο εξής θα ήθελε να ξαναχτίσει τη ζωή και την καριέρα του ως αθώος άνθρωπος".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ