SPORTS & GOSSIP

Γκιγκς: Παραπέμπεται σε νέα δίκη τον Ιούλιο του 2023

Γκιγκς: Παραπέμπεται σε νέα δίκη τον Ιούλιο του 2023
@2020 ANTON UZUNOV/AP IMAGES

Οι δικαστικές "περιπέτειες" δεν σταματούν για τον Ράιαν Γκιγκς, καθώς ορίστηκε νέα δίκη για τον Ιούλιο του 2023, μετά την αποτυχία των ενόρκων να καταλήξουν σε ετυμηγορία στην πρώτη.

Ο Ράιαν Γκιγκς πέρασε από δίκη (για έναν μήνα) για κακοποιητική σχέση εις βάρος της πρώην συντρόφου του, καθώς η σύσκεψη των ενόρκων διήρκεσε συνολικά 22 ώρες και 59 λεπτά μέχρι να ενημερώσουν το δικαστή ότι δεν πρόκειται να καταλήξουν σε απόφαση, όσος χρόνος κι αν τους δοθεί επιπλέον, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η υπόθεση.

Ωστόσο οι αρμόδιες δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα οριστεί νέα δίκη για τις 31 Ιουλίου 2023, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ποδοσφαίρου στο Νησί κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2020. Ο 48χρονος βετεράνος κατηγορείται για κακοποιητική σχέση με την Γκρέβιλ από το 2017 μέχρι το 2020.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες τόσο εις βάρος της συντρόφου του, όσο και κατά της αδερφής της. Οι δικαστικές αρχές έχουν το δικαίωμα να ορίσουν νέα δίκη σε περίπτωση που δεν καταλήξουν οι ένορκοι σε ετυμηγορία, όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ