SERIE A

Ο Μούτου "προκαλεί" τον Τότι

Ο Μούτου "προκαλεί" τον Τότι
New Image

Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι στο "Φράνκι" ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ρόμα, ο Ρουμάνος φορ πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού της Ρόμα, συμπληρώνοντας όμως ότι είναι καλύτερος

Ο αρχηγός των Ρωμαίων λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 2-2 με τη "βέκια σινιόρα", με τον Ρουμάνο φορ των "βιόλα" να διατρανώνει την πεποίθησή του ότι δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι από το μεγάλο αστέρι της Ρόμα και του ιταλικού ποδοσφαίρου.
"Ο Φραντσέσκο είναι ένας πρωταθλητής, δικαιούται να πάρει τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας. Είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, και το γεγονός ότι αρνήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εθνική Ιταλίας είναι μία μεγάλη απώλεια", τόνισε ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος στράικερ της Φιορεντίνα και συνέχισε:

"Πιστεύω πως μπορώ να θεωρηθώ ικανός όπως ο Τότι. Αυτός είναι περισσότερο δεινός σκόρερ, όμως στο τελείωμα των φάσεων είμαι καλύτερος".

Όσο για τη σύγκριση ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, ο Μούτου μίλησε απόλυτα ρεαλιστικά: "Αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν το σκουντέτο, είναι η ομάδα που παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο.

Η Φιορεντίνα πρέπει να περιμένει ακόμα για κάποια χρόνια, χρειάζεται να αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Είμαστε μία νεανική ομάδα, θέτουμε άλλους στόχους.

Όμως το να κερδίσουμε τη Ρόμα και να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας έστω για μία αγωνιστική, θα ήταν κάτι το εξαιρετικό για εμάς..."








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ