SERIE A

Τρίτη σερί ισοπαλία για Μίλαν (videos)!

Τρίτη σερί ισοπαλία για Μίλαν (videos)!
New Image

Σοκ για την Μίλαν η οποία έμεινε στο 1-1 με την Πάρμα στο "Σαν Σίρο", με τους "ροσονέρι" να έρχονται για τρίτο σερί ματς ισόπαλοι. Με τον Ντι Νατάλε σε μεγάλη βραδιά, η Ουντινέζε επικράτησε 2-0 της Ρετζίνα

Mετά από έξι συνεχόμενες ήττες τα τελευταία χρόνια στο "Σαν Σίρο", η Πάρμα κατάφερε να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση, παίρνοντας έναν βαθμό-χρυσάφι στην μάχη που θα δώσει (και) φέτος για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, και ταυτόχρονα δημιουργώντας πονοκεφάλους για τον Κάρλο Αντσελότι.
Και αυτό γιατί την ώρα που η Μίλαν εντυπωσιάζει με την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά της στην Ευρώπη (3-1 τη Σεβίλλη και κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, 2-1 τη Μπενφίκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα), στο πρωτάθλημα συνεχίζει να "σκορπάει" βαθμούς.

Με εξαίρεση το ματς της 1ης αγωνιστικής με την Τζένοα, όπου επικράτησε άνετα με 3-0, η Μίλαν δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλο τρίποντο μέχρι την 4η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Ρόμα αναδειχθεί νικήτρια στο ντέρμπι του "Ολίμπικο" με τη Γιουβέντους, οι "ροσονέρι" θα μείνουν με το καλημέρα έξι πόντους μακριά από την κορυφή.

Στον αντίποδα, η Πάρμα κέρδισε τον τρίτο της βαθμό στο πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς), με το αποτέλεσμα αυτό να αναμένεται να την βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά στη μάχη που θα δώσει για να παραμείνει στη Serie A.

Η Πάρμα ήταν η πρώτη που απείλησε στο ματς, με το σουτ του Πιζάνου να εξουδετερώνεται από τον Ντίντα, ενώ ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τη Μίλαν να ανοίξει το σκορ, με τους Νέστα και Αμπροζίνι να μην βρίσκουν δίχτυα καθώς η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι για μερικά εκατοστά.

Γκολ ο Ζέεντορφ, απάντηση από Πιζάνου
Το σκορ για τους "ροσονέρι" άνοιξε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους σε μία φάση διαρκείας στα καρέ της Πάρμα. Μετά από σέντρα από τα αριστερά του Κακά, ο Ιντσάγκι έπιασε την κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ Παβαρίνι, ο αμυντικός των φιλοξενουμένων Καστελίνι προσπάθησε με προβολή να απομακρύνει τη μπάλα από τη μικρή περιοχή της ομάδας του, όμως ο Ζέεντορφ έβαλε έξυπνα την κόντρα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, στην επανάληψη η ομάδα του Αντσελότι κατέβασε στροφές, και το "πλήρωσε ακριβά" στο 73ο λεπτό.

Ο Ρετζιλάντο ξεπέρασε τον Νέστα από την αριστερή πλευρά, έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή της Μίλαν, με τον Πιζάνου να παίρνει την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αμυντικούς της Μίλαν για να γράψει το 1-1.

Στο 75ο λεπτό ο Αντσελότι πέρασε και τον Τζιλαρντίνο στο ματς, ως παρτενέρ του Ιντσάγκι, όμως αυτή που βρέθηκε πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ ήταν η ομάδα του Ντι Κάρλο, με την κεφαλιά του Κόουτο από πλεονεκτική θέση να περνάει άουτ, και τους Ντίντα και Καφού να παρακολουθούν την πορεία της μπάλας εμβρόντητοι.

Ουντινέζε-Ρετζίνα 2-0
Με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 100ο ματς που φόρεσε τη φανέλα της, η Ουντινέζε επικράτησε 2-0 της Ρετζίνα στο "Φρίουλι", στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Aυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για την Ουντινέζε στη Serie A, αλλά και η δεύτερη συνεχόμενη καθώς η ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο προερχόταν από το εντυπωσιακό "διπλό" της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο "Ολίμπικο".

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις "ζέβρες" ήταν αναμφισβήτητα ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος επιβεβαίωσε τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται, καθώς ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος κόντρα στη Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική, ενώ σκόραρε και με αντίπαλο την Ουκρανία (12/9) χαρίζοντας στην Εθνική Ιταλίας τρεις υπερπολύτιμους πόντους στον δρόμο προς τα τελικά του Euro 2008.

Στο αντίποδα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Καλαβρίας, η οποία παραμένει κολλημένη στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, με συγκομιδή δύο μόλις πόντων μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Λόμπα-όνειρο από Ντι Νατάλε
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με ένα φανταστικό σε έμπνευση και δημιουργία γκολ.

Μετά από πάσα με το τακουνάκι από τον Ασαμόα, ο Ντι Νατάλε βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ρετζίνα σε πολύ πλάγια θέση, όμως αντί να κάνει σέντρα που ήταν και το πιο λογικό επιχείρησε με μία λόμπα να "κρεμάσει" τον Καμπανιόλο, σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους "φριουλάνι" που είχαν αρκετές καλές στιγμές, αλλά και η Ρετζίνα από την πλευρά της μπορεί να τα βάζει με την τύχη της, όταν στο 21ο λεπτό και μετά από σέντρα του Βιτζάνι, η πολύ δυνατή κεφαλιά του Αμορούζο από κοντινή απόσταση τράνταξε το δοκάρι.

Το ματς τελείωσε στο 62ο λεπτό
Το παιχνίδι "κλείδωσε" για την Ουντινέζε στο 62ο λεπτό, με τον διεθνή Ιταλό φορ να δέχεται μακρινή μπαλιά από τον Ντ'Αγκοστίνο, και με δυνατό μονοκόμματο σουτ με το δεξί να εκτελεί τον γκολκίπερ της Ρετζίνα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Η Ρετζίνα προσπάθησε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, όμως την σταμάτησε για δεύτερη φορά το δοκάρι (67ο λεπτό), μετά από το σουτ-κεραυνό του Χάλφρεντσον από απόσταση 30 μέτρων, όπου ο Χαντάνοβιτς αρκέστηκε να παρακολουθεί την πορεία την εκπληκτική τροχιά της μπάλας, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρίνο αντικατέστησε στο 84ο λεπτό τον σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας του και αρχηγό της Ουντινέζε, Ντι Νατάλε, περνώντας στη θέση του τον Πέπε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό του "Φρίουλι" να τον αποθεώσει στο 100ο του ματς με τη φανέλα των "φριουλάνι".

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ουντινέζε-Ρετζίνα 2-0 (5', 62' Ντι Νατάλε)
Μίλαν-Πάρμα 1-1 (45' Zέεντορφ / 73' Πιζάνου)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αταλάντα-Λάτσιο (16.00)
Κάλιαρι-Παλέρμο
Κατάνια-Φιορεντίνα
Έμπολι-Νάπολι
Λιβόρνο-Ίντερ
Ρόμα-Γιουβέντους
Τορίνο-Σιένα
Σαμπντόρια-Τζένοα (21.30)

Δείτε το γκολ του Ζέεντορφ, με το οποίο η Μίλαν άνοιξε το σκορ:



Δείτε το γκολ του Πιζάνου, με το οποίο ισοφάρισε η Πάρμα:


































































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ