MLS

Ο Καράνσα σκόραρε για την Φιλαντέλφεια Γιούνιον και δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του

Ο Καράνσα σκόραρε για την Φιλαντέλφεια Γιούνιον και δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του
@2023 CHRIS SZAGOLA/AP IMAGES

Ο Χουλιάν Καράνσα σκόραρε με τη φανέλα της Φιλαντέλφεια Γιούνιον λίγες ώρες μετά από την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του και δήλωσε ευτυχισμένος για τα επιτεύγματά του με την ομάδα του MLS.

Ο Χουλιάν Καράνσα είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκε έντονα ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη θέση του σέντερ φορ, με τους ερυθρόλευκους να φλερτάρουν έντονα με την Φιλαντέλφεια Γιούνιον αλλά να κάνουν τελικά πίσω και να στρέφονται στην περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο ίδιος δείχνει πάντως να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στην αναμέτρηση απέναντι στην New York Red Bulls για το MLS, με τον 23χρονο Αργεντινό φορ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του στην επικράτησή της με 4-1 και να φτάνει τα 14 γκολ τη φετινή σεζόν στις ΗΠΑ.

Με το συγκεκριμένο γκολ ανέβηκε μάλιστα στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Φιλαντέλφεια (μετράει συνολικά 26) με τον Καράνσα να ερωτάται σχετικά στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε και να δηλώνει ευτυχισμένος για την παραμονή του.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να παίζω και να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και συνεχίζω να σκοράρω".

TAGS MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ