ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πιέζει για να κλείσει τον 23χρονο Αργεντινό φορ, Χουλιάν Καράνσα

Ο Χουλιάν Καράνσα
Ο Χουλιάν Καράνσα © 2022 CHRIS SZAGOLA/AP IMAGESA

Ο Ολυμπιακός πιέζει για να αποκτήσει τον 23χρονο Αργεντινό φορ, Χουλιάν Καράνσα. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε νέες διαπραγματεύσεις με την Φιλαντέλφεια Γιούνιον, ώστε να υπάρξει deal και να έρθει ο παίκτης άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, είναι παραγωγικός, σκοράρει κατά ριπάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζει και δεν κοιτάζει την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμή και ο παίκτης που βρίσκεται στα ραντάρ τους και πιέζουν για να τον αποκτήσουν, είναι ο Χουλιάν Καράνσα, ο οποίος αγωνίζεται στο MLS με την Φιλαντέλφεια Γιούνιον.

Ο 23χρονος Αργεντινός φορ (ύψος 1.76μ.) βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην ερυθρόλευκη λίστα, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ στους Αμερικανούς, αλλά ζητούσαν τα διπλάσια. Εντούτοις, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει νέα προσέγγιση και διάθεση να τα βρουν οι δύο ομάδες στο οικονομικό, ώστε ο παίκτης να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα έχει σύμμαχο και τον Καράνσο, ο οποίος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά στην Ευρώπη και βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και στόχος είναι να γεφυρωθεί το χάσμα στο οικονομικό και να υπάρξει deal.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει 29 συμμετοχές, 13 τέρματα και 9 ασίστ μέσα την ομάδα των ΗΠΑ μέσα στη σεζόν και συνολικά μετράει 70 αγώνες, 30 γκολ και 17 ασίστ. Ο Καράνσα είχε πάρει μεταγραφή από την Μπάνφιλντ στην Ίντερ Μαϊάμι αντί 5.500.000 ευρώ, τον Ιούλιο του 2019 και η Φιλαδέλφεια τον πήρε το περασμένο καλοκαίρι μόλις με 450.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει και άλλες εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Μάιρον Μποαντού της Μονακό και τον Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ