ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φέρνει άμεσα τον Γιόβετιτς, ο εκλεκτός των Πειραιωτών για την επίθεση

Ο Στέφαν Γιόβετιτς με τη φανέλα της Χέρτα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ σε αγώνα για την Bundesliga
Ο Στέφαν Γιόβετιτς με τη φανέλα της Χέρτα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ Ⓒ 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την γραμμή κρούσης και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Στέφαν Γιόβετιτς στην Ελλάδα για να πλαισιώσει τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Οι διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με την Φιλαδέλφεια Γιουνιόν για τον Χουλιάν Καράνσα πέρασαν από χίλια κύματα και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με τον 33χρονο Μαυροβούνιο, ο οποίος ήταν ελεύθερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιόβετιτς αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνέργασίας με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προλάβουν να τον δηλώσουν απόψε (Δευτέρα 4/9) στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Γιόβετιτς γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1989, στο Τίτογκρναντ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Βελιγραδίου τον παραχώρησε στην Φιορεντίνα αντί 8.000.000 ευρώ το 2008 και πέντε χρόνια μετά (2013), ο Στέφαν πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία δαπάνησε το ποσό των 26.000.000 ευρώ.

Ακολούθησαν οι μετακινήσεις στην Ίντερ (13.500.000), στη Μονακό (10.500.000) και η Χέρτα από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο. Ο Γιόβετιτς έχει σε συλλογική επίπεδο στην καριέρα του 405 συμμετοχές, 114 γκολ και 55 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες δύο περιπτώσεις πέραν του Καράνσα. Ο λόγος γίνεται για τον Μάιρον Μποαντού της Μονακό και τον Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ