EURO

Ο Κ. Ρονάλντο γελάει με τον Λέμαν

Ο Κ. Ρονάλντο γελάει με τον Λέμαν
ροναλντο

"Θυμάμαι πολλά γκολ που έχω βάλει στο Λέμαν", ήταν η απάντηση Κ. Ρονάλντο στον Γερμανό πορτιέρο

Η αρχή έγινε όταν ο Γενς Λέμαν τόνισε πως θα αποκαλύψει στους αμυντικούς του την μέθοδο για να σταματήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Από την πλευρά του το μεγάλο αστέρι της Πορτογαλίας όταν του ζητήθηκε από την "Mirror" να σχολιάσει τα λεγόμενα του βετεράνου τερματοφύλακα απλά γέλασε και δήλωσε πως θυμάται αρκετά γκολ που έχει πετύχει όταν ο Λέμαν υπερασπιζόταν την εστία της Άρσεναλ.

Όσο για το ματς κόντρα στα "πάντσερ" ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες είναι καλές και παίζουν σε υψηλό παιχνίδι.

Μπορώ να πω ότι η Πορτογαλία είναι πιο τεχνική ομάδα, ενώ η Γερμανία είναι πιο δυνατή στην φυσική κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα για εμάς καθώς οι συμπαίκτες μου έχουν σπουδαία εμπειρία και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Η Γερμανία είναι σπουδαία ομάδα. Τους παρακολούθησα στον αγώνα με την Αυστρία από την τηλεόραση και είδα ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι δυνατοί και έμπειροι και ξέρουν τι χρειάζεται σ' ένα σκληρό ματς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως κάθε ομάδα έχει αδυναμίες, έτσι έχουν τα πράγματα και με την Γερμανία".






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ