SERIE A

Ο Ιταλιάνο χρησιμοποίησε τον Μουρίνιο για να τρομάξει τους παίκτες της Φιορεντίνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα FA Cup μεταξύ της Τότεναμ και της Σαουθάμπτον
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα FA Cup μεταξύ της Τότεναμ και της Σαουθάμπτον @ 2020 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η επιστροφή του Μουρίνιο στο Καμπιονάτο είναι αισθητή πριν καν κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ρόμα, με τον τεχνικό της Φιορεντίνα να χρησιμοποιεί το όνομα του Πορτογάλου για να αφυπνίσει τους παίκτες τους ενόψει της πρεμιέρας με τους Ρωμαίους.

Η σέντρα στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Serie A είναι προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου και ένα από τα ματς που ξεχωρίζει είναι εκείνο μεταξύ της Ρόμα και της Φιορεντίνα στο "Ολίμπικο", με τον Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των τζαλορόσι 11 χρόνια μετά την επιστροφή του στο Καμπονάτο.

Οι άνθρωποι πάντως της Φιορεντίνα και συγκεκριμένα ο προπονητής της, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, σκέφτονται από τώρα το ματς ακόμα και αν απέχει πάνω από ένας μήνας.

Αυτό έγινε κάτι παραπάνω από σαφές κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής (18/7), με μία λάθος συνεργασία μεταξύ παικτών των βιόλα να κάνει έξαλλο τον προπονητή τους να τους φωνάζει τα εξής για να τους... τρομάξει:

"Εάν το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τότε ο Μουρίνιο μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμα και αν κάτσει άνετα στον πάγκο και έχει τσιγάρο στο στόμα", ήταν τα λόγια του σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Firenzeviola.it".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ