ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουί Πατρίσιο

Ο Ρουί Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Μπράιτον | 9 Μαΐου 2021
Ο Ρουί Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Μπράιτον | 9 Μαΐου 2021 @ 2021 TIM KEETON/POOL VIA AP IMAGES

Η Ρόμα γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης (13/7) την απόκτηση του Ρουί Πατρίσιο από την Γουλβς, επιταχύνοντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες ώστε να μετακομίσει στην Αγγλία ο Ζοζέ Σα και να τον διαδεχτεί κάτω από την εστία.

Παίκτης της Ρόμα με κάθε επισημημότητα είναι πλέον ο Ρουί Πατρίσιο, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να κάνει γνωστό πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024 με τον Πορτογάλο διεθνή κίπερ, συμφωνώντας να καταβάλλει 11,5 εκατομμύρια ευρώ στην Γουλβς συν μπόνους που συνδέονται με επίτευξη στόχων από πλευράς του παίκτη.

"Αυτό είναι ένα μεγάλο κλαμπ, για μένα εκπροσωπεί μία νέα πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να βοηθήσω αυτή την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στον κόσμο και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω μαζί του και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των τζαλορόσι ο Πατρίσιο, το κενό του οποίου στην Γουλβς θα καλυφθεί πολύ σύντομα.

Αυτό θα αναλάβει να το κάνει ο Ζοζέ Σα, με το deal να έχει κλείσει από την περασμένη Πέμπτη (8/7), όπως σάς είχε ενημερώσει το SPORT24 με την ανταλλαγή των συμβολαίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγγλική ομάδα.

Η ομάδα του Πειραιά απ' αυτήν την υπόθεση θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης (10-15%).

Σημειώνεται πως τη μεταπήδηση του Ρουί Πατρίσιο στην Ρόμα την ανακοίνωσε και η Γουλβς, με τους λύκους να ανεβάζουν μάλιστα και video με highlights του Πορτογάλου κίπερ και να τον ευχαριστούν για τα τρία χρόνια παρουσίας του στο Μολινό.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΟΥΛΒΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ