ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελείωσε του Σα στη Γουλβς, "έκλεισε" τον διάδοχο

Ο Ζοζέ Σα
Ο Ζοζέ Σα EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ζοζέ Σα στη Γουλβς, με την ανταλλαγή συμβολαίων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κρατά ποσοστό μεταπώλησης ο Ολυμπιακός. Στα 8-9 εκατ. € το deal. Προφορική συμφωνία με τον διάδοχο του Πορτογάλου.

Παίκτης της Γουλβς θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, ανοίγει πανιά για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Είναι πλέον θέμα χρόνου να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό της Γουλβς, στο δρόμο που χάραξε πριν από ενάμιση χρόνο ο συμπατριώτης του Ντανιέλ Ποντένσε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORT24, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ώρες με τους δύο συλλόγους να ανταλλάσουν υπογεγραμμένα τα σχετικά συμβόλαια. Οι "ερυθρόλευκοι" θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό μεταξύ 8 και 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης (10-15%), προκειμένου να καλυφθεί μελλοντικά η διαφορά που υπήρξε με τον αγγλικό σύλλογο από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας κάθισε στο τραπέζι ζητώντας ένα ποσό γύρω στα 12 εκατ. ευρώ για να βρεθεί η "χρυσή τομή" στα νούμερα που προαναφέραμε, καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία της πλευράς του 28χρονου κίπερ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη περήφανη πώληση, εκμεταλλευόμενος την υπεραξία που δημιούργησε ο Πορτογάλος πορτιέρε στον Πειραιά, ενώ παράλληλα "έκλεισε" τον διάδοχό του. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μετακίνηση του Σα στον αγγλικό σύλλογο, θα επισημοποιηθεί και ο γάμος με τον αντικαταστάτη του.

Είναι γνωστό πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα τις διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Τσέχο Βάτσλικ (32), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και τον επίσης διεθνή Ολλανδό Μάρκο Μπιζότ της Αλκμάαρ (30). Λογικά ένας από τους δύο θα κάθεται από τη νέα σεζόν ανάμεσα στα κόκκινα δοκάρια, με τον Μπιζότ (1,93 - 85 κιλά) να θεωρείται πιο εφικτή περίπτωση…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" επέτρεψαν -με το αζημίωτο- στον βασικό τους κίπερ να συνεχίσει στην Premier League, αλλά φρόντισαν να τον αντικαταστήσουν άμεσα, με άλλον βασικό και διεθνή τερματοφύλακα. Ο Ζοζέ Σα αποχαιρετά το μεγάλο λιμάνι μετά από 124 εμφανίσεις, με τον "χρυσοδάκτυλο" ατζέντη του Ζορζε Μέντες, να ολοκληρώνει άλλο ένα σημαντικό deal με τον Ολυμπιακό μέχρι το επόμενο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ