ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προτάσεις από Ολυμπιακό και Νάπολι ο Βάτσλικ, θα πάρει σε λίγες μέρες την απόφασή του"

Ο Τόμας Βάλτσλικ ήταν εκ των κορυφαίων της Τσεχίας στο Euro 2020
Ο Τόμας Βάλτσλικ ήταν εκ των κορυφαίων της Τσεχίας στο Euro 2020 ROBERT PERRY, POOL VIA AP

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Τόμας Βάτσλικ θα περιμένει λίγες μέρες πριν να πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα χέρια του έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ο Ρουί Πατρίσιο πλησιάζει στη Ρόμα και αντικαταστάτης του στη Γουλβς θα είναι ο Ζοσέ Σα για το ποσό των εννιά εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φουλάρει για τον Μπιζότ, με τον ίδιο να επιβεβαίωνει πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το θέμα του πρώην τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Τόμας Βάτσλικ, δεν έχει κλείσει. Ο Τσέχος γκολκίπερ βρίσκεται σε διακοπές και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Όπως αναφέρει το Orgullodenervion.com, πρόταση υπάρχει απ' τη Νάπολι, γεγονός για το οποίο είχε αναφερθεί το SPORT24, ενώ πρόταση φέρεται να έχει κάνει και ο Ολυμπιακός.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Τόμας Βάτσλικ δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή του, κάτι που αναμένεται να πράξει τις επόμενες ημέρες.

Ο 32χρονος γκολκίπερ έμεινε φέτος ελεύθερος απ' τη Σεβίλλη, όπου αγωνιζόταν απ' το 2018. Ο Βάτσλικ αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια της Τσεχίας στο Euro 2020, με τη χώρα του να φτάνει έως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε απ' τη Δανία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ