ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιζότ για Ολυμπιακό: "Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις"

Ο Μάρκο Μπιζότ σε προπόνηση της Εθνικής Ολλανδίας
Ο Μάρκο Μπιζότ σε προπόνηση της Εθνικής Ολλανδίας © 2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Ολλανδός γκολκίπερ, Μάρκο Μπιζότ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του πως η Αλκμάαρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του.

Ο Μάρκο Μπιζότ είναι δεδομένα ένας εκ των γκολκίπερ που απασχολεί τον Ολυμπιακό για την αντικατάσταση του Ζοζέ Σα και από το SPORT24 διαβάσατε το βράδυ της Κυριακής (4/7) πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αλκμάαρ.

Χωρίς όμως ακόμα να έχουν έρθει σε συμφωνία και με την απόσταση που τους χωρίζει να είναι ακόμα αρκετά μεγάλη. Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή γκολκίπερ.

Ο 30χρονος λίγες ώρες αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του SPORT24 με δηλώσεις που έκανε στην "De Telegraaf" της Ολλανδίας λέγοντας πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά από την Κρήτη όπου και κάνει τις διακοπές του αρκέστηκε να πει: "Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος στην προοπτική αυτής της περιπέτειας. Είναι κάτι που ήθελα".

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπιζότ είπε: "Είναι πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ