ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Ικάρντι αλλά το deal εξαρτάται από τον Τζέκο

Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Ιανουαρίου 2021
Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Ιανουαρίου 2021 @ 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η απόκτηση του Ρουί Πατρίσιο άνοιξε την όρεξη στην Ρόμα, με την "Repubblica" να υποστηρίζει πως ο επόμενος μεγάλος στόχος των Ρωμαίων για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ζοζέ Μουρίνιο, είναι ο Μάουρο Ικάρντι.

Ο Ρουί Πατρίσιο αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή τη Ρόμα επί εποχής Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της όμως η ομάδα της αιώνιας πόλης δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εκεί και βάζει πλώρη για ακόμα πιο εντυπωσιακά deal.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Repubblica", ο διακαής πόθος του Πορτογάλου τεχνικού της είναι ο Μάουρο Ικάρντι και ο γενικός διευθυντής των τζαλορόσι, Τιάγκο Πίντο, είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το deal.

Η περίπτωσή του πάντως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του Έντιν Τζέκο καθώς μόνο αν αποχωρήσει ο Βόσνιος φορ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους και ομάδων της Premier League, θα κινηθεί η Ρόμα για τον Αργεντινό στράικερ.

Όσον αφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που ο Ικάρντι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με μονοετή δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του στα 40 εκατομμύρια ευρώ είτε με διετή δανεισμό και πάλι οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός πρώην κάπτεν της Ίντερ είναι κάτι παραπάνω από ζεστός για να επιστρέψει σττην Ιταλία και μάλιστα -σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ της Repubblica- εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του στα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προκειμένου να πάει στην Ρόμα.

TAGS ΡΟΜΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ