EURO

Ο απόντας Ανρί και το κατεστραμμένο χόρτο...

Ο απόντας Ανρί και το κατεστραμμένο χόρτο...
New Image

Ο Μίκαελ Λαντρό στάθηκε στην απουσία του φορ της Μπαρτσελόνα (λόγω τιμωρίας) από το ματς με τη Σκωτία, ενώ ο Ντομενέκ τα έβαλε με το... Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Ο μεγάλος στόχος για τους φιναλίστ του περσινού τελικού του Μουντιάλ είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης με αντίπαλο την δεύτερη του ομίλου και μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής, Σκωτία, αποτέλεσμα το οποίο θα επιτρέψει στην ομάδα του Ρεϊμόν Ντομενέκ να "αγκαλιάσει" την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2008.
"Πήραμε έναν πολύτιμο πόντο όμως τώρα πρέπει να εδραιώσουμε το αβαντάζ που έχουμε έναντι των υπολοίπων παίρνοντας τους τρεις πόντους με τη Σκωτία", σχολίασε με σημερινές του δηλώσεις ο βασικός γκολκίπερ (ελέω τραυματισμού του Γκρεγκορί Κουπέ) Μίκαελ Λαντρό, και συνέχισε:

"Ξέρουμε ότι οι Σκωτσέζοι θα περιμένουν πως και πως αυτή την αναμέτρηση, γεγονός που κάνει δύσκολο το ματς.

Για αυτό το λόγο δεν μιλούσαμε μόνο για την Ιταλία τις προηγούμενες ημέρες, καθώς γνωρίζαμε ότι το ματς στο Παρκ Ντε Πρενς θα είναι αποφασιστικό. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι καθώς οι αρετές αυτές των δύο ομάδων είναι διαφορετικές".




Απώλεια για τους "τρικολόρ" σε αυτό το ματς θα είναι ο Τιερί Ανρί που έχει συμπληρώσει κάρτες, με τους Ανελκά και Τρεζεγκέ να επωμίζονται το βάρος στην επίθεση. "Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε έναν κορυφαίο παίκτη όμως ξέρω ότι θα υπάρχουν άλλοι για να καλύψουν το κενό του", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λαντρό.

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που έκανε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ έκανε παράπονα για το γεγονός ότι το "Παρκ Ντε Πρενς", γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς προηγήθηκε αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

"Πριν λίγες ημέρες είχαμε τον αγώνα ράγκμπι ανάμεσα σε Νότια Αφρική και Σαμόα και ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έχει γίνει. Αγαπάω το ράγκμπι όμως μην ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε καλές συνθήκες για να παίξουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.







TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ