ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Ο Απόλλων δεν είναι στο άρμα κανενός"

"Ο Απόλλων δεν είναι στο άρμα κανενός"
INTIME SPORTS

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταμάτης Βελλής. Διαβάστε τι είπε για τον ΟΠΑΠ, τον Αλαφούζο και τους δανεικούς.

Γεύμα γνωριμίας στους εκπροσώπους του Τύπου παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής.

Ο "ισχυρός" άνδρας της "ελαφράς ταξιαρχίας" μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Στρατή Χατζηπαναγιώτου και τον τεχνικός διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη, αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και σε άλλα πολλά θέματα.

Ο Σταμάτης Βελλής είπε αρχικά: " Όλοι είμαστε νεοφώτιστοι στη Super League. Δεν έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας. Και εγώ και όλη η διοίκηση και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Δεν ξέρουμε τα κόλπα και τα μονοπάτια" και πρόσθεσε για το οικονομικό κομμάτι της ΠΑΕ:

" Δεν φοβάμαι πως θα παρασυρθώ και ότι θα κάνω ανοίγματα τρελά. Αν κάποια στιγμή κουραστώ θα φύγω. Δεν θα φύγω επειδή κάτι θα μου έχει ξεφύγει στα οικονομικά. Υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, αλλά δεν πήρα άλλους. Δεν σώζεται μια κατάσταση και μια ομάδα με 1-2 κινήσεις".

Για το γεγονός πως δεν βρέθηκε αντικαταστάτης του όταν είχε πει ότι θα φύγει από την ομάδα: " Με στεναχώρησε που δεν βρέθηκε ούτε ένας όταν ανεβήκαμε στη Β' Εθνική για να πάρει την ομάδα, όταν είπα σταματώ.

Αυτό ήταν απογοητευτικό για μια ομάδα που δεν χρωστά, που έχει γήπεδο, ιστορία. Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να δώσω την ομάδα. Είπα να μπουν κάποια χρήματα για μετοχικό κεφάλαιο, αλλά όταν είδα πως δεν ερχόταν κανείς το έβγαλα και αυτό".

Για το κόσμο και τα χρήματα από τα τηλεοπτικά: " Τα χρήματα που εισπράττουμε από τη Super League δεν αρκούν για να βγει η χρονιά. Ψίχουλα παίρνουμε, την πίτα τη μοιράζονται οι μεγάλοι. Είναι αλήθεια πάντως, πως αν δεν έχεις 5.000 κόσμο στο γήπεδο πού πας; Σκεφτείτε τα 1.500 τα δικά μας την πρώτη αγωνιστική, που ήταν μια χαρά.

680 έκοψε ο Ατρόμητος, ο οποίος έπαιζε ευρωπαϊκό ματς μετά από τρεις ημέρες. Στόχος είναι να φέρουμε κόσμο στον Απόλλωνα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Γενικά, πάντως, και χωρίς να φταίνε οι φίλαθλοι, το επίπεδο των εισιτηρίων στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό είναι για γέλια".

Για το φαινόμενο των δανεικών παικτών στο πρωτάθλημα: " Με ενοχλεί αφάνταστα που έχει γεμίσει το πρωτάθλημα με δανεικούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αυτό δημιουργεί εξαρτήσεις. Έχασα το μέτρημα φέτος. Και σε εμάς πρότειναν, αλλά το αρνήθηκα".

Για το αν έχει επαφή με τον τον Αλαφούζο και είναι στο άρμα των "πρασίνων" ο Απόλλωνας: "Δεν είμαι στο άρμα κανενός. Καταστρατηγήθηκαν πέρσι οι κανονισμοί της ίδιας της ΕΠΟ. Αυτό είπα, έτυχε σε αυτό το κομμάτι να πει τα ίδια και ο Αλαφούζος, τον οποίο ούτε καν γνωρίζω.

Παρανόμησαν με την αναδιάρθρωση, όπως και με τις αδειοδοτήσεις. Εγώ τα ίδια έλεγα και πριν ανέβω και μετά".

Για την συνδρομητική τηλεόραση: " Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι 150% εξαρτημένο από τη NOVA. Οι ομάδες σκέφτονται μόνο το ζεστό χρήμα γιατί καίγονται, τίποτα άλλο. Όλα εξαρτώνται από την σύμφωνη γνώμη του καναλιού.

Βέβαια η NOVA είναι ο σωτήρας των ΠΑΕ και του πρωταθλήματος της Super League και χωρίς αυτό απλά δε θα υπήρχαν πολλές ΠΑΕ και επομένως ούτε πρωτάθλημα".

Τέλος για το γεγονός ότι αρνήθηκε διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ στις φανέλες: " Αν θέλεις ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα πρέπει να ενισχύσεις οικονομικά τους μικρούς. Οι όροι του ΟΠΑΠ είναι αποικιοκρατικοί.

Και κάτι ακόμα, είπα όχι στον ΟΠΑΠ και τη χορηγία γιατί άλλαξε και την πήρε ο Μελισσανίδης, ο οποίος έχει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Δεν μου αρέσει να με πληρώνει ένας αντίπαλος μου σε δυο χρόνια. Εγώ το βλέπω και ως πρόβλημα στο μέλλον".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ