ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς σε Κρόος: "Είμαι λυπημένος που φεύγει ένας ιστορικός παίκτης, είσαι θρύλος του ποδοσφαίρου και της Ρεάλ"

Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Η απόφαση του Τόνι Κρόος να αποχωρήσει από τη δράση μετά από το Euro 2024 άφησε ήδη ένα μεγάλο κενό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, κάτι που αποτυπώθηκε μέσα από τα λόγια αγάπης του Λούκα Μόντριτς για τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ.

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την Τρίτη την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών, έπειτα από τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με την εθνική Γερμανίας στο Euro 2024, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να μη χάνει την ευκαιρία να εκδηλώσει την αγάπη, το σεβασμό και το θαυμασμό του για τον σπουδαίο άσο της Ρεάλ.

Μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να αποθεώσουν τον Κρόος ήταν και ο Λούκα Μόντριτς, με το συγκεκριμένο δίδυμο να έχει κατακτήσει τα πάντα σε Ισπανία και Ευρώπη φορώντας τη φανέλα των μερένγκες την τελευταία δεκαετία, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2018 να... υπενθυμίζει μάλιστα στον Γερμανό πως έχουν ακόμη έναν στόχο να κερδίσουν μαζί: το 15ο Champions League.

"Είναι δύσκολο να γράψεις αυτές τις λέξεις. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι στενοχωρημένος επειδή ένας ιστορικός ποδοσφαιριστής φεύγει και ομολογώ πως είμαι και εγώ στενοχωρημένος.

Είσαι θρύλος αυτού του αθλήματος και θρύλος της Ρεάλ. Απόλαυσα πραγματικά να παίζω δίπλα σου. Ήταν πραγματική τιμή να μοιράζομαι χώρο στον άξονα της Ρεάλ με εσένα.

Έχεις αρετές που σε κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό ποδοσφαιριστή και δεν θα υπάρχει άλλος Τόνι Κρόος. Αξέχαστες νύχτες στην Ευρώπη, τίτλοι, η μαγεία του Μπερναμπέου...

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη χρυσή εποχή στο σύλλογο για τις ζωές μας. Πέτυχες τα πάντα αλλά υπάρχει ακόμη ένας στόχος που έχει μείνει, ας πάμε για το 15ο τρόπαιο Champions League.

Θα μου λείψεις φίλε μου", ήταν το μήνυμα του Μόντριτς στον Κρόος μέσω ανάρτησής του στην ιστοσελίδα του στο Instagram.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ